Will Smith és felesége esküvője kész katasztrófa volt: Jada emiatt élte meg pokolként a nagy napot

Sírva vonult az oltár elé Will Smith felesége.

will-smith-jada-pinkett-smith
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith és felesége sok mindenen keresztülmentek együtt, mióta 1994-ben találkoztak a Kaliforniába jöttem egyik válogatóján. Kapcsolatuknak megvoltak a maga hullámvölgyei. Volt, hogy válásukat rebesgette a sajtó, később a legnagyobb harmóniában jelentek meg a vörös szőnyegen. 

A sors is egymásnak szánta őket, bár nem első látásra estek szerelembe. Mikor a színész először szemet vetett későbbi feleségére, esélye sem volt, hogy elhívja randira, hiszen a sorozat készítői végül nem neki adták a szerepet, amire jelentkezett. Ezután egy másik show-ba válogatták be a színésznőt, az A Diffrend World-béli karakterével hívta fel magára újra Smith figyelmét.

Will Smith és Jada Pinkett Smith katasztrofális esküvője

A tévéképernyőn keresztül vette le a sármőrt a lábáról, akit teljesen elvarázsolt a karizmatikus játékával. Azonban ő ekkor még nős volt, így ezúttal sem közeledhetett kiszemeltjéhez. Miután a frigy tönkrement, egyenes út vezetett leendő párjához, akit 1997 novemberében el is vett.

will smith
Fotó: Getty Images Hungary

Azonban a nagy nap nem a tervezett forgatókönyv alapján alakult. A színésznő sosem hitt a házasság intézményében, így kislányként sem álmodott hatalmas fehér ruháról és világraszóló lagziról, mindössze azért szeretett volna örök hűséget fogadni kedvesének, hogy édesanyja kedvében járjon.

will smith jada
Fotó: Getty Images Hungary

Az oltár elé várandósan állt, a terhesség harmadik hónapjában a reggeli rosszullétek gyötörték, állandóan fáradt volt, és mindenen elsírta magát. Így nem csoda, hogy a ceremónia napját sem tudta élvezni.

- Annyira felidegesített maga a tény, hogy egyáltalán férjhez kell mennem. Dühös voltam. A francos oltár elé is sírva sétáltam - fakadt ki a Red Table Talk című műsorban.

A legösszetartóbb sztárpárok

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük