Quentin Tarantino felesége egzotikus szépség: Daniellával már 11 éve ég a szerelem

Fotókon megmutatjuk a szépséges modellt, aki elrabolta Quentin Tarantino szívét.

quentin-tarantino-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Quentin Tarantino korunk egyik legelismertebb rendezője. Filmjei szinte kivétel nélkül tarolnak a díjátadókon, szövegeiket pedig kívülről fújják a rajongói. Azonban magánéletéről még a legnagyobb fanatikusok sem tudnak sokat. Már évek óta ugyanazért a nőért rajong az 57 éves géniusz. Szíve választottja nem más, mint az izraeli származású modell-énekes Daniella Pick. 

Quentin Tarantino és felesége, Daniella Pick

Az egzotikus szépséggel 2009-ben találkoztak, mikor annak hazájában népszerűsítette egyik filmjét, a Becstelen brigantykat. Miután összejöttek, nyolc évig amolyan se veled, se nélküled kapcsolatot ápoltak. Végül rájöttek, hogy egymás mellett van a helyük, így 2018-ban hivatalosan is összekötötték az életüket.

A gyermekáldásra sem kellett sokat várni, ugyanis a 37 éves sztárfeleség 2020. február 22-én életet adott első gyermeküknek, a kisfiút anyai nagyapja után Leónak nevezték el.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű feleséggel büszkélkedhet a Django elszabadul és a Ponyvaregény atyja, Quentin Tarantino.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük