Ő volt Will Smith első felesége: Jada Pinkett Smith egy kanál vízben megfojtotta volna

Will Smith első felesége és Jada Pinkett Smith kapcsolata eleinte nem volt idilli.

will-smith-első-neje-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Will Smith és Jada Pinkett a Kaliforniába jöttem forgatásán találkoztak először, majd szerettek egymásba, a színész még a házasságát is felrúgta azért, hogy kiszemeltjével együtt legyen. 1995 óta vannak együtt, esküvőjüket két év járás után tartották meg. Utána megszülettek a gyerekeik is, Jaden és Willow.

Jada előtt Sheree Zampino színésznő volt a felesége, vele 1991-ben találkozott A Different World című szituációs komédia forgatásán. Érdekesség, hogy Smith azért látogatta meg a show forgatási helyszínét, hátha megismerheti Jadát, de helyette Zampinóval sodorta össze az élet.

Ő volt Will Smith első felesége

- Azért látogattam meg a sorozat forgatási helyszínét, hogy Jadával találkozzak, erre Sheree-t ismertem ott meg, majd vettem el, és ő szülte meg a fiamat, Treyt - vallotta be az Oscar-díjas sztár a Red Table Talkban.

Sheree 1991-ben és 2022-ben.
Sheree 1991-ben és 2022-ben.
Fotó: Getty Images Hungary

Három hónapnyi járás után, 1992-ben házasodtak össze, ez év novemberében jött világra a gyermekük.

Miközben Smith még házas volt Zampinóval, baráti viszonyba került Jadával, ekkor jött rá, talán mégsem a megfelelő ember mellett kötött ki.

- A The Palm étteremben voltunk, és emlékszem, hogy fel kellett állnom a vacsoraasztaltól, miután realizáltam, hogy nem azzal az emberrel vagyok együtt, akivel kéne - ezt már Smith a memoárjában írta le.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Végül a nő döntött úgy, hogy elválik a hollywoodi sztártól, úgy érezte, férje egyre növekvő sikere miatt eltávolodtak egymástól, végül 1995-ben kimondták a válásukat.

Minden válás fájdalmas, ez Smithék esetében sem volt másképp. A színész kész kudarcnak élte meg, hogy első házassága véget ért. Megbonyolította a helyzetet az is, hogy a sztár és Jada Pinkett hamar összejöttek a válás után. Nem volt könnyű időszak ez számukra, főleg úgy, hogy az ex és Jada nem jöttek ki túl jól a legelején. Végül Trey volt a békítő.

- Egy olyan nőt kellett megölelnem, akit utáltam, a volt feleséget. Ez nagy lépés volt számomra, szívem szerint megöltem volna, ebből pedig odáig fejlődtem, hogy nővéremként öleltem át. Tényleg Treyért tettem, mert ő volt az, aki szenvedett. Kínszenvedés volt nézni, ahogy ki kellett választania, melyik szülőjével szeretné együtt tölteni a karácsonyt. Olyan érzés volt, mintha nekem kéne választanom Jaden és Willow között - idézett a CheetSheet Jada Pinkett Smith 2003-as interjújából, amelyet még a Daily Mirrornak adott.

Manapság Will Smith, Sheree és Jada jó kapcsolatot ápolnak. A fotó 2014-ben készült róluk.
Manapság Will Smith, Sheree és Jada jó kapcsolatot ápolnak. A fotó 2014-ben készült róluk.
Fotó: Bryan Steffy / Getty Images Hungary

Sheree Zampino a Behind The Velvet Rope nevű podcast vendége volt idén nyáron, ő is mesélt arról, milyen a viszonya a volt férjével és utódjával. Kifejtette, eleinte voltak nézeteltéréseik a gyereknevelés miatt, hiszen mindhárman más személyiségek.

- Jadával úgy voltam, ha jól bánik a fiammal, akkor minden rendben van köztünk. Persze néha az anyák hajlamosak a féltékenykedésre. Ez olyan, amikor azért vagyok féltékeny egy másik nőre, mert az jól bánik a gyerekemmel. De mégis miért? Ez őrültség! Nem arra vágyik az ember, hogy törődjenek a gyerekével?

Számára a fia az első, mindig az ő érdekeit nézte, nem az volt számára a fontos, hogy ő és Will Smith már nem alkotnak egy párt. Ebben az esetben ez nem jelent semmit. Miután megszületett Jaden és Willow, arra törekedtek, hogy a gyerekek békében nőjenek fel, és mindhárman igyekeztek mindent megadni nekik.

- Minden a családról és a gyerekekről szól. Felelősséggel tartozunk értük. 

Emlékszel rájuk, hogy egykor házasságban éltek?

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Ezt is szeretjük