Bradley Cooper és felesége házassága 4 hónap után ment tönkre: emiatt ábrándult ki a nő a színészből

Jennifer Esposito szerint Bradley Cooper óriási manipulátor, aki mélyen megsebezte a lelkét.

bradley-cooper-getty-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bradley Cooper 2006 októberében jegyezte el akkori kedvesét, a nála két évvel idősebb színésznőt, Jennifer Espositót. Valami azonban nem úgy sült el, ahogy a színészpáros szerette volna, ugyanis ez a házasság csupán négy hónapig tartott. 

2007 májusában derült ki, Bradley Cooper beadta a válókeresetet, a válást 2009-ben véglegesítették. 

Jennifer Esposito Bradley Cooperről

Későbbi nyilatkozatokból kiderült, hogy nem Jennifer Esposito volt az, aki szakítani akart, ő arról számolt be, a színész mélyen megsebezte a viselkedésével. Bradley Cooper ennyire nem ment bele a dolgokba, amikor erről a rövidke házasságról kérdezte egy riporter, csupán annyit mondott, ez is egyfajta tapasztalás volt. Persze nem a legjobb. 

Jennifer Esposito és Bradley Cooper csak rövid ideig voltak Hollywood álompárja.
Jennifer Esposito és Bradley Cooper csak rövid ideig voltak Hollywood álompárja.
Fotó: John Sciulli / Getty Images Hungary

Bár Jennifer Esposito látszólag továbblépett, és 2014-ben feleségül ment a modell Louis Dowlerhez, az ebben az évben kiadott életrajzi könyvében, a Jennifer szerintben elég csúnyán írt exférjéről. 

– Találni valakit, akit szerethetek, aki szeret, ebben a magányos városban, Los Angelesben, minden egyes nappal csak lehetetlenebbnek tűnt. Aztán találkoztam valakivel, és igent mondtam egy randira. Észre kellett volna vennem a figyelmeztető jeleket már az elején, (...) de én figyelmen kívül hagytam őket, mert őszintén szólva azt hittem, ez a kapcsolat úgysem vezet majd sehova. Vicces volt, okos, pimasz, arrogáns és mesteri manipulátor. Nem feltétlenül találtam olyan vonzónak, de rájöttem, hogy élvezném a humorát és a különcségét egy ideig - olvasható Jennifer Esposito könyvében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bradley Cooper a válásuk után Renée Zellwegerrel randizott, majd jött Zoe Saldana, Suki Waterhouse, majd Irina Shayk. Utóbbival már szintén nincsenek együtt, de született egy kislányuk, Lea.

Jennifer Esposito 2016-ban második férjétől is elvált, 2020-ban pedig hozzáment a harmadikhoz, a fitneszedző Jesper Vesterstrømhoz. 

Bradley Cooper újra összejött Irina Shaykkal?

Bradley Cooper és Irina Shayk 2015-ben szerettek egymásba, majd 2017 márciusában megszületett kislányuk, Lea. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van a kapcsolatukkal, ám három éve minden megváltozott. 2019 elején egyre több cikk jelent meg Cooperről és Lady Gagáról, akik a Csillag születik című filmben alkottak egy párt, remek volt a kémia köztük.

Cover-fotó: Gareth Cattermole/Getty Images

Ezt is szeretjük