Azt pletykálják, Bradley Cooper és Irina Shayk újra együtt vannak: ilyen a kapcsolatuk valójában
Bradley Cooper életében mindig is Irina Shayk marad az egyik legfontosabb nő.

bradley-és-irina
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bradley Cooper és Irina Shayk 2015-ben szerettek egymásba, majd 2017 márciusában megszületett kislányuk, Lea. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van a kapcsolatukkal, ám 2019-ben minden megváltozott. 2019 elején egyre több cikk jelent meg Cooperről és Lady Gagáról, akik a Csillag születik című filmben alkottak egy párt, remek volt a kémia köztük, és amikor az Oscar-gálán előadták a film egyik betétdalát, a Shallow-t, egyből azt pletykálták róluk, több van köztük barátságnál. 

Pár hónappal később Irinával szakítottak. Bár Cooper és Gaga a mai napig tagadja, hogy bármi is lett volna köztük, akkoriban a bulvárlapok azt írták, hogy ennek is köze volt ahhoz, hogy a színész és a modell szétmentek. Ettől függetlenül a mai napig együtt nevelik a lányukat, sőt számos paparazzokép született róluk, amelyeken tényleg látszik, hogy jól kijönnek egymással. 

Bradley Cooper és Irina Shayk viszonya

Ismét felröppentek pletykák azzal kapcsolatban, hogy újra összejöttek egymással, mert nyilvánosságra került róluk egy olyan lesifotó, amelyen egymásba karolva sétáltak, illetve a múlt héten Irina is részt vett Cooper egyik új filmje, a Rémálmok sikátora premierjén. A HollywoodLife-nak egy informátor árulta el, hogy mindezekből mennyi igaz.

GettyImages-955761398
Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

- Bradley és Irina nem jöttek össze újra. A lányuk miatt gyakran találkoznak egymással, de ennek a fejezetnek már vége van, mindketten továbbléptek a szerelmi életükben - magyarázta a bennfentes, aki szerint csak nagyon közeli barátok, akiknek van egy közös gyermekük.

Ettől függetlenül mindig is szeretni fogják egymást, de nincs köztük semmi. Egy másik forrás arról beszélt, hogy Cooper számára Irina mindig is az egyik legfontosabb nő marad az életében, ami nem is csoda, hiszen ő adott életet a gyermekének, a kis Leának.

GettyImages-1131968437
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A gyermekük miatt sokat programoznak, ez alól az ünnepek sem kivételek, novemberben együtt voltak hálaadáskor, és az a tervük, hogy a karácsonyt is egymással töltik.

Bradley Cooper és Irina Shayk kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagy a kislányuk, Lea.

Ezt is szeretjük