Brad Pitt volt élete első csókja a világhírű színésznőnek: gusztustalan élményként emlékszik vissza rá
Kirsten Dunst egy cseppet sem volt elragadtatva attól, hogy Brad Pitt-tel kellett csókolóznia.

brad-pitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt neve mára összeforrt a jóképűséggel. Három évtizednyi filmes pályafutása során többször is elnyerte a legszexibb pasi címet, a hölgyrajongók pedig mind a mai napig epekednek érte. Bár azt gondolhatnánk, nincs a világon olyan színésznő, aki ne törné kezét-lábát egy közös csókjelenetért vele, ez nem egészen igaz.

Miután az 1991-ben bemutatott Thelma és Louise című filmmel berobbant a köztudatba, számos gyönyörű sztár partnerét alakította. Többek között Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie és Cate Blanchett mozis szerelmeként láthattuk, csáberejét pedig mi sem bizonyíthatná jobban, mint a tény, hogy a felsorolt színésznők közül kettőt a való életben is levett a lábáról.

Brad Pitt és Kirsten Dunst csókjelenete az Interjú a vámpírral című filmben

Ám Kirsten Dunstot egy cseppet sem hatotta meg kollégája elbűvölő tekintete, csókjelenetük gondolatától is viszolygott. Nem csoda, hogy borzasztóan zavarban volt az ominózus jelenet felvétele előtt, hiszen mindössze 11 éves volt.

interjú a vámpírral 1
Fotó: Warner Bros / Getty Images Hungary

A két filmcsillag az 1994-ben bemutatott Interjú a vámpírral című gótikus horrorban játszott együtt. Az Anne Rice regénye alapján készült film a Pitt által alakított Louis de Pointe du Lac nevű fiatalember életét követi nyomon, aki egyszerű földesúrból vérszomjas vámpírrá alakul át. Kalandjai során keresztezi az útját a Dunst által alakított Claudia, akit kisgyermekként változtat halhatatlanná.

interjú a vámpírral
Fotó: Francois Duhamel / Getty Images Hungary

Dunst olyan hitelesen alakította a kislány vámpírt, hogy még egy Golden Globe-jelölést is bezsebelt érte. Ám a forgatás nem ment teljesen zökkenőmentesen, amikor megtudta, hogy a film egy pontján gyors csókot kell váltania az akkor 31 éves színésszel, érthető módon úrrá lett rajta az idegesség. 

- Csak egy pillanat volt igazából. Mindenki áradozott arról, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy maga Brad Pitt csókol meg. Én meg csak arra tudtam gondolni, hogy ez az egész olyan gusztustalan. Ő volt életem első csókja, ezután 16 éves koromig senki mással nem csókolóztam, azt hiszem, későn érő típus vagyok - mesélte a Daily News 2018-as interjújában.

Brad Pitt átalakulásai barátnői mellett

Összegyűjtöttük azokat a képeket, amelyek alapján egyértelmű, hogy Brad Pitt mindig megváltoztatta külsejét, hogy idomuljon szerelmeihez.

Ezt is szeretjük