Brad Pittről meglepő fotók keringenek: így megváltoztatta külsejét szerelmei miatt

Képeken láthatod Brad Pitt átalakulásait.

brad-pitt
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy szól a fáma, ha egy pár régóta együtt van, előbb-utóbb elkezdenek hasonlítani egymásra. Brad Pitt esetében ez hatványozottan igaz. Ha végignézünk szerelmei lajstromán, érdekes dologra lehetünk figyelmesek: frizurájával és öltözködési stílusával mindig idomul az aktuális választottjához.

Brad Pitt és barátnői

A filmcsillag igazi nőcsábásznak mondható, karrierje indulása óta jó párszor sikerült magába bolondítani partnernőit. Első emlékezetes hódítása az Egy rém rendes család Kelly Bundyját játszó Christina Applegate volt, őt követte a sorban Juliette Lewis, akivel 1990 és 1993 között volt együtt, aztán Gwyneth Paltrow-ba zúgott bele a ’90-es évek közepén, majd jött Jennifer Aniston, akit Angelina Jolie követett.

Pitt átalakulásait először 2017-ben Sarah McGonagall fotós szúrta ki. Miután kiposztolt pár képet a Twitter-oldalára, hogy bizonyítsa elméletét, a kommentelők valósággal megvadultak. Innentől kezdve imádott témájukká vált, hogy kielemezzék a sztár és kedvesei vörös szőnyeges fotóit. Ezek a posztok 2019-ben végül Gwyneth Paltrow-hoz is elértek, aki nem állta meg, hogy ne írjon egy szellemes választ a felvételekre.

„Valljuk be, lehet, hogy inkább mi akartunk úgy kinézni, mint ő…” - viccelődött a Twitteren.

Mi is összegyűjtöttük azokat a képeket, amelyek alapján egyértelmű, hogy Brad Pitt tényleg mindig megváltoztatta külsejét, hogy idomuljon szerelmeihez.

Ezt is szeretjük