Brad Pitt és Jennifer Aniston régi álomotthona - Ilyen luxusban élt az egykori sztárpár

Fotókon az egykori álomotthon kívülről és belülről.

Brad Pitt Jennifer Aniston álomotthon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

2005-ben szinte az egész világot megrázta a hír, amikor kiderült, hogy Hollywood akkori álompárja, a világ legszexisebbnek tartott férfija, Brad Pitt és a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston hét év után pontot tesznek kapcsolatuk és házasságuk végére.  

Így nézett ki az egykori otthonuk

Válásuk után mindketten új életet kezdtek, Brad Pitt Angelina Jolie oldalán találta meg a boldogságot, majd 2016-ban vált el, Jennifer Aniston pedig Justin Theroux-nak mondta ki a boldogító igent, de ez a frigy sem sikerült, két év házasság után, 2018-ban elváltak útjaik.

Brad Pitt és Jennifer Aniston tehát szingli, mi több, olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy egykori közös otthonukat visszavásárolta a színész, és ajándékba adta volt nejének. A The Sun című lap szerint Brad cáfolta a híreket.

A Beverly Hills-i ingatlanban egy moziterem, öt hálószoba és 12 fürdőszoba, egy teniszpálya és egy hatalmas medence is helyet kapott. Nézd meg a káprázatos fotókat!

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük