Matthew McConaughey rémes volt a csókjelenetben: Kate Hudson árulta el a ciki történetet

Matthew McConaughey és Kate Hudson csókja nem volt olyan idilli, ahogy az a filmben tűnt.

kate-hudson-matthew-mcconaughey-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey és Kate Hudson jó barátságot ápolnak egymással évek óta. Több alkalommal is alakítottak szerelmes párt, első közös filmjük a 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt volt, a második projektjük 2008-ban jött ki Bolondok aranya címmel.

Mind a két alkotásban remek volt az összhang és a kémia köztük, egyes rajongók szerint idilli párost alkotnának egymással egy alternatív univerzumban. Bár a filmjeikben szépen mutatnak együtt, a forgatási munkálatok már messze nem olyan idilliek, ahogyan azt a laikusok elképzelik, erről Kate Hudson mesélt Gwyneth Paltrow-nak a Goop című podcastműsorában.

Kate Hudson kínos sztorit mesélt el Matthew McConaughey-ről

A legrosszabb csókjelenetek volt az egyik téma, ennek kapcsán a színésznő elmesélte, hogy nem volt egyik sem kellemes élmény számára. Példaként felhozta jó barátját, akivel két forgatás alkalmával is volt romantikus jelenete.

GettyImages-79469714
Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

- Ha megcsókolom McConaugheyt, mindig történik valami, vagy folyik az orrából a takony, vagy fúj a szél - vallotta be viccesen, majd így folytatta.

- Amikor a Bolondok aranya végén volt a jelenetünk, ott voltunk az óceánnál, előtte volt a karaktereinknek egy repülőgép-balesete is. Az utolsó csóknál tiszta takony volt az arca - emlékezett vissza a kínos esetre.

GettyImages-623167156
Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

Nem csoda, hogy ezek után negatív emlékként élte meg Hudson a kollégájával való csókjelenetet, és ezt tartja azóta is a legrosszabbnak, amit átélt. Persze mindez nem csorbított semmit sem a baráti viszonyukon. Billy Crudup színészre viszont azt mondta, hogy jól csókol, vele a Majdnem híres című filmben dolgozott együtt. Sajnos a csókjelenetüket végül kivágták az alkotásból, így a közönség ezt sosem láthatta.

Paltrow is elárulta, kivel volt a legrosszabb élménye, a színésznő Robert Downey Jr.-ról mondta el, hogy amikor a Vasembert csinálták együtt, úgy érezte, mintha az öccsével csókolózna.

Filmsztárok, akik ki nem állhatták a közös munkát

Képes összeállításunkban olyan színészeket gyűjtöttünk össze, akik annak ellenére, hogy szerelmespárt játszottak, nem jöttek ki jól a közös munka során.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük