Matthew McConaughey rémes volt a csókjelenetben: Kate Hudson árulta el a ciki történetet
Matthew McConaughey és Kate Hudson csókja nem volt olyan idilli, ahogy az a filmben tűnt.

kate-hudson-matthew-mcconaughey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey és Kate Hudson jó barátságot ápolnak egymással évek óta. Több alkalommal is alakítottak szerelmes párt, első közös filmjük a 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt volt, a második projektjük 2008-ban jött ki Bolondok aranya címmel.

Mind a két alkotásban remek volt az összhang és a kémia köztük, egyes rajongók szerint idilli párost alkotnának egymással egy alternatív univerzumban. Bár a filmjeikben szépen mutatnak együtt, a forgatási munkálatok már messze nem olyan idilliek, ahogyan azt a laikusok elképzelik, erről Kate Hudson mesélt Gwyneth Paltrow-nak a Goop című podcastműsorában.

Kate Hudson kínos sztorit mesélt el Matthew McConaughey-ről

A legrosszabb csókjelenetek volt az egyik téma, ennek kapcsán a színésznő elmesélte, hogy nem volt egyik sem kellemes élmény számára. Példaként felhozta jó barátját, akivel két forgatás alkalmával is volt romantikus jelenete.

GettyImages-79469714
Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

- Ha megcsókolom McConaugheyt, mindig történik valami, vagy folyik az orrából a takony, vagy fúj a szél - vallotta be viccesen, majd így folytatta.

- Amikor a Bolondok aranya végén volt a jelenetünk, ott voltunk az óceánnál, előtte volt a karaktereinknek egy repülőgép-balesete is. Az utolsó csóknál tiszta takony volt az arca - emlékezett vissza a kínos esetre.

GettyImages-623167156
Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

Nem csoda, hogy ezek után negatív emlékként élte meg Hudson a kollégájával való csókjelenetet, és ezt tartja azóta is a legrosszabbnak, amit átélt. Persze mindez nem csorbított semmit sem a baráti viszonyukon. Billy Crudup színészre viszont azt mondta, hogy jól csókol, vele a Majdnem híres című filmben dolgozott együtt. Sajnos a csókjelenetüket végül kivágták az alkotásból, így a közönség ezt sosem láthatta.

Paltrow is elárulta, kivel volt a legrosszabb élménye, a színésznő Robert Downey Jr.-ról mondta el, hogy amikor a Vasembert csinálták együtt, úgy érezte, mintha az öccsével csókolózna.

Filmsztárok, akik ki nem állhatták a közös munkát

Képes összeállításunkban olyan színészeket gyűjtöttünk össze, akik annak ellenére, hogy szerelmespárt játszottak, nem jöttek ki jól a közös munka során.

Ezt is szeretjük