Bradley Cooper kislánya leopárdmintás ruhácskába bújt: a 4 éves Lea már kész kis hölgy
Bradley Cooper és Irina Shayk nagyon csinosan öltöztetik a kislányukat.

bradley-cooper-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

 Bradley Cooper és Irina Shayk 2019 júniusában, négy év járás után szakítottak, azonban a mai napig gyakran találkoznak, és jó viszonyt ápolnak egymással, hiszen kapcsolatuk idején született egy tüneményes kislányuk. Lea 2017. március 21-én született, így nemrég ünnepelhette negyedik születésnapját. A szőke, kék szemű lányt New Yorkban nevelik a szüleik, hol édesanyjával, hol édesapjával kapják le a lesifotósok az utcán.

Bradley Cooper kislányának imádni való szettjei

A világ egyik legsármosabb színésze és az orosz származású modell igazi álompárt alkottak, ám 2019-ben vége lett szerelmüknek. Mivel 2018 őszén jött ki a színész által rendezett Csillag születik, amit Lady Gagával megállás nélkül reklámoztak, azonnal elkezdtek terjedni a pletykák, hogy a két híresség között több van, mint barátság. Persze ezeket az állításokat tagadták, a 2019-es Oscar-gálán egy zongora kíséretében adták elő a film betétdalát, a Shallow-t, amivel végül egy aranyszobrocskát is nyertek. A performanszuk szinte már túl hitelesre sikerült, izzott köztük a levegő, így sokan nem jósoltak túl nagy jövőt Shayknak és Coopernek. Végül júniusban jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, de a lányukat továbbra is közösen nevelik.

Be is tartották a szavukat, mind a ketten maximálisan kitesznek azért, hogy kislányuk ne szenvedjen hiányt semmiben. Persze rendszeresen felröppennek pletykák, hogy újra egymásba szerettek, mert a koronavírus miatti karanténidőszak közelebb hozta őket egymáshoz, ám ezeket a híreszteléseket egyikőjük sem erősítette meg hivatalosan.

Az viszont tény, hogy kislányuk miatt továbbra is tartják a kapcsolatot. Lea rengeteget nőtt az utóbbi hónapokban, nem mellesleg már most úgy öltözködik, mint valami vérbeli divatikon. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen édesanyja korunk egyik legnépszerűbb modellje, aki pontosan tudja, hogyan kell sikkesen és nőiesen öltözködni. Leát hétfőn egy nagyon vagány leopárdmintás ruhában fotózták le, természetesen a hozzá illő cipő sem maradhatott el.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen cuki szettekben jelent meg az elmúlt hónapokban a kis Lea szülei társaságában.

Ezt is szeretjük