Ebbe a nőbe volt szerelmes Vilmos herceg Katalin előtt: Arabella így hasonlít a hercegnére
Vilmos herceg exével, Arabella Musgrave-vel közvetlenül Katalin előtt járt.

katalinvilmos-getty-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg 2001 őszén, a St. Andrews Egyetemen ismerkedett meg későbbi feleségével, akit akkor még mindenki Kate Middletonnak szólított. 

Kezdetben csak barátság volt köztük, aminek talán az lehetett az oka, hogy a herceg akkoriban még másba volt szerelmes. 

Vilmos herceg exe, Arabella Musgrave

Vilmos herceg már gyerekkora óta ismerte a Cirencester Park Polo Club tulajdonosának lányát, Arabella Musgrave-et. A fiatal nő tagja volt a “Glosse Posse” baráti körnek, amibe Vilmos és Harry herceg is tartozott akkor. A társaság hatalmasakat bulizott együtt, soha nem fogták vissza magukat.

Arabella Musgrave 2007-ben. Nagyon csinos nő, hasonló típus, mint Katalin hercegné.
Arabella Musgrave 2007-ben. Nagyon csinos nő, hasonló típus, mint Katalin hercegné.
Fotó: Nick Harvey / Getty Images Hungary

Kamaszéveik végén Vilmos herceg egyre inkább felfigyelt a csinos, barna hajú lányra, aki viszonozta az érdeklődést. Kapcsolatuk állítólag egy házibulin teljesedett be, legalábbis a királyi család életrajzírója, Katie Nicholl így tudja. 

“Ahogy Arabella átsétált a szobán egy barátjuk házibuliján, Vilmos úgy döntött, bepróbálkozik. Arabella egy csodás megjelenésű fiatal nővé érett, a herceg pedig azon gondolkozott, miért nem vette őt észre korábban. Táncoltak és ittak hajnalig, majd amikor Arabella jó éjszakát kívánt, Vilmos felosont vele a szobájába. Így kezdődött az a szenvedélyes románc, ami alatt annyi időt töltöttek együtt, amennyit csak tudtak” - írta Nicholl 2001 nyaráról. 

Ez a fotó 2010-ben egy pólómeccsen készült Arabelláról.
Ez a fotó 2010-ben egy pólómeccsen készült Arabelláról.
Fotó: Nick Harvey / Getty Images Hungary

Vilmos herceg annyira szerelmes volt Arabellába, hogy egy ideig azon tanakodott, otthagyja a St. Andrews Egyetemet, hogy a lány közelében maradhasson. Egy rövid ideig távkapcsolatban éltek, ám később a szakítás mellett döntöttek, így ma Katalin hercegnét és nem Arabella hercegnét ismeri a világ. 

Diana hercegnő híres emberekkel

Képes összeállításunkban megnézheted, Schumacheren kívül Diana hercegnőnek kikkel volt még szerencséje találkozni. Sajnos a listánkra nem fért fel mindenki, hiszen az előkelőség a hivatalos teendői során rengeteg más híres embert megismert.

Cover-fotó: Getty Images/WPA Pool

Ezt is szeretjük