Diana hercegnő és Michael Schumacher közös fotója: ritkán látott felvétel került elő róluk

Diana hercegnő számos hírességet megismerhetett közelebbről.

Diana hercegnő hírességekkel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjai rengeteg emberrel találkoznak, nemcsak világvezetőkkel, hanem hírességekkel, például sportolókkal, zenészekkel, színészekkel, rendezőkkel és persze olyan személyekkel is, akik rengeteget tettek a világ jobbá tételében. Diana hercegnő is sok különleges emberrel rázhatott kezet élete során.

Diana hercegnő híres emberek társaságában

Egyes ismert arcokkal jó barátságot ápolt a nagy találkozó után, ilyen volt például George Michael, Liza Minnelli vagy éppen Freddie Mercury. Másokkal viszont csak futólagosan ismerték egymást. Utóbbi kategóriába esett Michael Schumacher is, aki a '90-es években robbant be a köztudatba, a Formula-1 pilótája 1991-ben kezdte karrierjét, majd első világbajnoki címét 1994-ben szerezte meg.

Pont ebben az esztendőben találkozott Diana hercegnővel is, méghozzá az 1994-es brit nagydíjon, Silverstone-ban. Ez volt az évad nyolcadik futama, amelynek az időmérőjén csupán második helyezett lett, míg az első Damon Hill lett. A vasárnapi verseny felvezető körében Schumacher megelőzte Hillt, ami a szabályok értelmében nem megengedett. Ekkor Schumi tíz másodperces büntetést kapott, amit nem teljesített, így fekete zászlót lengettek neki. Ezt viszont figyelmen kívül hagyta, és tovább versenyzett, aminek diszkvalifikálás lett a következménye. A versenyen nem volt túl jó hangulata a pilótának, így a Dianával készült közös fotóján is látszik, mennyire letört.

Képes összeállításunkban megnézheted, Schumacheren kívül Diana hercegnőnek kikkel volt még szerencséje találkozni. Sajnos a listánkra nem fért fel mindenki, hiszen az előkelőség a hivatalos teendői során rengeteg más híres embert megismert.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük