Katalin hercegné nem csak stílusában idézi Dianát: ezt szúrták ki a rajongók
Katalin és Diana viselkedésében is vannak átfedések.

katalin-és-diana
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan közkedvelt alak van a királyi családban, mint amilyen Diana hercegnő volt. Nem véletlenül kapta a szívek királynője becenevet, milliók rajongtak kedvességéért, stílusáért és hihetetlen karizmatikusságáért. Katalin érhet leginkább a nyomába, ő is hatalmas rajongótábort tudhat a magáénak.

Vilmos herceg feleségét imádja a sajtó, öltözködésének kielemzésére külön Instagram-oldalak szakosodtak, amelyek árgus szemekkel figyelik az előkelőség minden lépését. Így nem csoda, hogy kiszúrták, miben hasonlít még Dianára.

Diana és Katalin közti hasonlóság

Nem csak stílusában idézi vissza őt, szemlátomást mindketten grimaszkirálynőnek is mondhatják magukat, érzelmeik olykor kiülnek az arcukra. A Dofcambridge nevezetű szemfüles oldal csokorba szedte, mikor vágtak ugyanolyan bájos, csalódott vagy éppen mókás arcot. A poszt jobb oldalán lévő fehér nyílra kattintva megnézheted, milyen fotókat vágtak össze.

Követőik nem győztek csodálkozni a képeken. Voltak, akik úgy vélekedtek, az előkelőségek még fintorogva is gyönyörűek, ám a legfanatikusabbak szerint senki nem érhet fel Dianához, ezért felesleges a hasonlítgatás. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem ők az egyetlen páros, akik kinyilvánították gondolataikat szájhúzás formájában. Ezen a képen Charlotte hercegnő vág pontosan ugyanolyan képet, mint édesapja gyerekként.

Ők vonásaikban is egymás tükörképei, sokan meg is lepődtek, mennyire hasonlítanak. A kommentelők szerint szemük és fejformájuk is ugyanaz. Voltak, akik el is kezdték találgatni, hogyan fog kinézni a királyi csemete felnőttként.

Diana és Katalin hasonló ruhái

Katalin hercegné stílusáért rengetegen rajonganak, Vilmos herceg felesége roppant kifinomult és elegáns ruhákat választ csakúgy, ahogy azt régen Diana hercegnő tette. 

Ezt is szeretjük