Gordon Ramsay 19 éves lánya ilyen szexi volt a tévéműsorban: Tilly nőies idomain a miniruha is jól mutat

Tilly a BBC táncos műsorának első adásában felszántotta a parkettet.

gordon-ramsay-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olyan táncos műsorok, amelyekben sztárok profi partnerekkel kiegészülve szállnak versenybe, hogy megküzdjenek egymással a parketten, nem csak hazánkban, az egész világon hatalmas népszerűségnek örvendenek. Míg az amerikai Dancing with the Stars idén kezdte 30. szezonját, addig a britek verziója, a Strictly Come Dancing 2004 óta fut a BBC csatornáján.

Utóbbiban minden évben számos nagynevű híresség fordult meg. A 2021-es évadban például Emma Thompson férje, Greg Wise húzott tánccipőt, valamint Gordon Ramsay lánya, Tilly is elvállalta a felkérést.

Gordon Ramsay lánya ilyen dögös volt a táncos műsorban

A 19 esztendős fiatal lány már rég nem az a cuki lurkó, akit annak idején édesapja oldalán láthattunk főzőcskézni. Tilly gyönyörű nővé érett, aki irtó dögös ruhában mutatkozott be a show szereplőjeként. Egy mini feketében látható a produkció promociós képein, a szexi darab tökéletesen kihangsúlyozza, hogy milyen nőies az alakja.

Szombaton láthatták a nézők az első élő adást, amelyben Tilly és profi táncos partnere, Nikita Kuzmin remekeltek. Olyan gyönyörű keringőt adtak elő, hogy az nem csak a zsűri tetszését nyerte el, Gordon Ramsay felesége, a közönség soraiban ülő Tana szemébe is könnyeket csalt. Az alábbi videóban megnézhetsz egy rövid részletet a műsorból.

Bár a sztárséf nem tudott csatlakozni kedveséhez, hogy élőben szurkoljanak a gyermeküknek, az Instagramon keresztül üzent Tillynek. Mi mást is írhatott volna, mint hogy majd szétveti a büszkeség. Tilly egy korábbi interjúban elárulta, épp édesapja volt az, aki a legjobban bátorította a szereplésre.

- Apa borzasztóan izgatott lett, amikor megtudta, hogy felkértek. Ő mindig is meg akart tanulni táncolni, de sajnos túlságosan botlábú. Próbáltam tanítgatni, de szerintem egy élet is kevés lenne hozzá, hogy elsajátítsa a lépéseket - viccelődött a Glasgow Timesnak.

tilly strictly
Fotó: BBC/Strictly Come Dancing

A lányt egyébként kecses mozdulatain kívül még valamiért agyondicsérték az ítészek. Szerintük Tilly karizmatikus kisugárzása az egész színpadot felszántotta, azt jósolták neki, hogy könnyen lehet, ő lesz a jövő szupersztárja.

Gordon Ramsay legkisebb gyereke

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyfiú Gordon Ramsay kétéves gyerkőce, Oscar.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük