Gordon Ramsay-t így öleli át 2 éves kisfia: tündéri fotó készült róluk

Gordon Ramsay legkisebb gyermeke, Oscar már ilyen nagyfiú.

gordon-ramsay-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay és felesége, Tana öt gyermeket nevelnek: Megan 1998-ban, ikreik, Holly és Jack 2000-ben, Matilda 2001-ben, és a kis Oscar 2019-ben látta meg a napvilágot. A család legkisebb tagja április elején ünnepelte második születésnapját. 

Gordon Ramsay és kisfia szívmelengető fotója

Az 54 éves sztárséf 2020 novemberében a Men's Health magazinnak vallotta be, hogy mivel legkisebb gyermeke és testvérei között nagy a korkülönbség, néha azt gondolják róluk mások, hogy a pici nem is a fia, hanem az unokája.

- A legrosszabb dolog az, amikor Tanával, Oscarral és Jackkel sétálok, és mindenki úgy tekint az idősebbik fiamra, hogy ő Oscar apukája. Erre nekem meg azt mondják: "Biztos büszke vagy a kisunokádra!" Ha még egyszer valaki azt mondja rám, hogy nagypapa vagyok, nagyon mérges leszek - viccelődött.

Felesége a Hello! magazinnak mesélt a család legkisebb tagjáról.

- Nos, egyértelmű, hogy erős jelleme van, ezt azért muszáj leszögeznem! Fantasztikus kisgyerek, mindnyájan egy áldásként tekintünk rá. (...) Ha az ember gyakorlott szülő, és idősebben is bevállal még egy gyereket, akkor kicsit lazábban áll a szituációhoz, többet pihensz és szórakozol velük. A másik dolog pedig az, hogy volt olyan időszak, amikor négy nagyon kicsi gyereket neveltem, úgyhogy Oscar esetében könnyebb dolgom van - magyarázta.

A kisfiút az egész család körberajongja, nemcsak szülei, hanem testvérei is szívesen posztolnak róla. Tana április 19-én egy irtó édes képet posztolt, amin Oscar épp átölelte édesapját. A rajongók imádták a felvételt: "olyan édesek együtt", "le sem tagadhatják egymást, elképesztő a hasonlóság köztük" - fogalmazták.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyfiú Gordon Ramsay gyerkőce, Oscar.

Ezt is szeretjük