Jon Bon Jovi 4 gyerek büszke édesapja: gyönyörű családja van a rockzenésznek
Jon Bon Jovit középiskolai szerelme négy gyermekkel ajándékozta meg.

jon-bon-jovi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes rocksztárok nagykanállal falják az életet, és számos gyönyörű nővel kerülnek viszonyba, de persze nem minden zenész ezt az életvitelt követi. Jon Bon Jovi például középiskolai szerelme, Dorothea Hurley mellett találta meg a boldogságot.

1980-ban szerettek egymásba, kilenc évvel később összeházasodtak, érdekesség, hogy a menedzsmentje ellenezte a házasságukat, ugyanis akkoriban sok női rajongó halálosan szerelmes volt a zenészbe, és féltek, ha megnősül, akkor csökken a rajongói bázisa. Persze az énekes nem hallgatott tanácsadóira, Dorotheával 1989-ben kötötték össze az életüket Las Vegasban. A nő a mai napig hűséges társa, négy gyermekkel ajándékozta meg.

Jon Bon Jovi az egyik legcsaládcentrikusabb zenész

Elsőszülött gyermekük egy kislány lett, Stephanie 1993 májusában látta meg a napvilágot, évekkel később még három fiúval gyarapodott a család: Jesse 1995 februárjában, Jacob 2002 májusában, Romeo 2004 márciusában született. Az alábbi fotón láthatod a zenészt gyönyörű famíliájával. A kép bal szélső oldalán legidősebb fia áll, Bon Jovi felesége és lánya között áll. Stephanie mellett a legkisebb fiú, a kép jobb szélén Jacob látható.

Jon Bon Jovi feleségével és négy gyerekével.
Jon Bon Jovi feleségével és négy gyerekével.
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Két kisebbik gyermeke még tanul, lányából operátor lett, Jesse fia pedig a Hampton Water Rosé bor forgalmazójaként keresi a kenyerét. 2020-ban a People magazinnak elmesélték a feleségével, hogy abban az évben a karantént is együtt töltötték.

- Számunkra mindig is a családunk volt az első, és az, hogy mindenki jól éljen. Szeretjük egymást, sok időt töltünk egymással, az utóbbi hónapokban erre még több lehetőségünk volt, mint az előző években, ami szerintem egy jó dolog - magyarázta a lapnak Dorothea.

A tavalyi év óriási inspirációt jelentett a zenész számára, a Story Of Love című dala is a családjáról szól. A hozzá készült legújabb klip különlegesre sikerült, hiszen a videót a rocksztár nappalijában vették fel. A rajongók a videóban több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is láthatnak.

Remélem, ha az emberek hallják a dalt, és nézik a videót, magukat és családjukat látják benne. Nem hiszem, hogy bárki is elfelejtené, hogy milyen volt a tavalyi év, és ugyan száz év múlva már nem élünk, de remélhetőleg ez a dal átadja az érzést, hogy milyen idők voltak ezek - magyarázta a rocksztár legújabb szerzeményéről, amely a 2020 című lemezén szerepel.

Ez az albuma a 15., ami megjelent a karrierje során.  Az amerikai zenész a Rock & Roll hírességek csarnokának tagja, több mint három évtizede meghatározó alakja a globális könnyűzenei életnek, 130 millió lemezt adott el, és 35 millió rajongónak adott már koncertet több mint 50 országban.

Feleségével ilyen szép párt alkotnak

Képes összeállításunkban megnézheted Jon Bon Jovi és felesége közös képeit.

Ezt is szeretjük