Ő Britney Spears ritkán látott édesanyja: a 65 éves Lynne csinos nő

Fotókon mutatjuk Britney Spears ritkán látott édesanyját.

britney cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears a '90-es években vált egyik pillanatról a másikra a pop hercegnőjévé, az énekesnő nagyon fiatalon került a show-bizniszbe, még kislány volt, amikor a Mickey Mouse Club tagja lett, akkoriban pedig szülei álltak a háta mögött.

Amikor énekesnőként befutott, édesanyja, Lynne Spears lett az egyik fő támasza, akkoriban rengetegszer jelentek meg nyilvánosan együtt, sajnos a kapcsolatuk a 2000-es években sokat romlott, ám mostanra sokat javult.

Ő Britney Spears édesanyja

A 65 esztendős Lynne remekül fest, ezt az alábbi felvétel is alátámasztja, amelyet kisebbik lánya, Jamie Lynn Spears osztott meg az Instagram-oldalán. Már értjük, kitől örökölte a népszerű énekesnő a védjegyévé vált bociszemeit.

Lynne Spears így fest napjainkban.
Lynne Spears így fest napjainkban.
Fotó: Instagram/Jamie Lynn Spears

Britney-vel remek volt az anya-lánya viszonyuk, ám az énekesnő 2007-ben összeroppant idegileg, ez pedig komoly feszültséget okozott köztük. Akkoriban ő és volt férje, Jamie Spears is arra kérte a lányát, hogy menjen el rehabra. Néhány rosszul sikerült rehabilitációs kísérlet után a popsztártól ideiglenesen elvették az akkor két- és egyéves fiait. Annyira kikészült, hogy a szüleit hibáztatta emiatt.

Lynne Spearst nagyon elkeserítette, hogy lánya így viselkedett vele, korábban így nyilatkozott róla a Daily Mailben:

- Amikor az élete nagyon sikeres volt, mégis mire lett volna tőlem szüksége? Amikor a dolgok rosszabbra fordultak az életében, akkor már a táncosok és a menedzserek is közelebb álltak hozzá, hiszen velük volt együtt egész nap, nem velem. Az édesanyák egy ilyen nehéz helyzetben sajnálják azokat a dolgokat, amiket nem tettek meg, hogy megvédjék a gyereküket, és ez alól én sem vagyok kivétel - nyilatkozta 2008-ban.

Végül Britney hivatalosan apja gyámsága alá került, így az anyagi ügyeit csak Jamie Spears és az ügyvédei intézhetik.

Ez a fotó Lynne-ről és Britney-ről 2002-ben készült.
Ez a fotó Lynne-ről és Britney-ről 2002-ben készült.
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Szerencsére Britney Spears, miután talpra állt, újra zenélni kezdett, majd turnéra indult, 2011-ben például még Budapesten is járt. A 2010-es években Las Vegasban kapott egy szerződést, ott lépett fel rendszeresen. Édesanyjával is rendezte a kapcsolatát. 2020 nyarán az Entertainment Tonight közeli forrásokra hivatkozva közölte, hogy a sztár arra kérte anyukáját, hogy segítsen neki abban, hogy végre ő is hozhasson egyedül döntéseket az anyagiakkal kapcsolatban.

Jennifer Lopez és édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, kitől örökölte szépségét Jennifer Lopez.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük