Jennifer Lopez édesanyja 75 éves lett: Guadalupe gyönyörű nő
Jennifer Lopez édesanyja december 12-én ünnepelte 75. szülinapját.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez az egyik legcsaládcentrikusabb híresség a sztárvilágban, édesanyja, Guadalupe a legfontosabb nő az életében. Közösségi oldalán is gyakran megmutatja szép anyukáját a rajongóinak, a hétvégén nagy ünnepség volt náluk, ugyanis az asszony 75 esztendős lett.

Jennifer Lopez édesanyja éveket letagadhatna a korából

A Puerto Ricó-i származású Guadalupe 1945. december 12-én született, három lányt hozott a világra, Leslie-t, Jennifert és Lindát. Érdekesség, hogy amikor a '80-as években J. Lo a színészi karrierjét akarta építeni, az asszony nem támogatta ebben lányát, azt szerette volna, ha inkább a főiskolai tanulmányaira koncentrálna. Természetesen meglágyult a szíve, miután látta, hogy Lopez egyre nagyobb sikereket ér el a '90-es években, nemcsak színésznőként, hanem énekesként is. Guadalupe lett lánya első számú rajongója, és a mai napig mellette áll mindenben. Irtó szoros a kapcsolatuk.

- Anyukámmal bármit is teszek, biztosan jól érezzük magunkat. Persze, néha az őrületbe kerget, de az édesanyák már csak ilyenek. Tőle örököltem a táncmozdulataim, ő tanította meg nekem és a testvéreimnek a zene iránti szeretetet. Fiatalon vállalt gyerekeket, 20 évesen házasodott meg, rá egy év múlva született meg a nővérem. 26 évesen már háromgyermekes anyukának mondhatta magát. Szinte együtt nőttünk fel, kicsit olyan volt, mintha egy tinédzserrel éltünk volna - vallotta be az 51 éves díva az Entertainment Tonightnak.

Hozzátette, Guadalupe mindig is keményen dolgozott, így azt tanította gyerekeinek, hogy váljanak függetlenné, és keményen dolgozzanak meg a sikerért. J. Lo anyukájától nem csak a táncmozdulatait és a szorgalmát sajátította el, a szépségét is tőle örökölte. Az asszony 75 évesen is ragyog a friss fotóin.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Jennifer Lopez édesanyja.

Ezt is szeretjük