Sophia Loren 86 évesen is gyönyörű: emiatt nem volt hajlandó plasztikáztatni
Sophia Loren 86 esztendősen is úgy érzi magát, mintha húszéves lenne.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak hírességek, akik a plasztikai műtéteknek és más szépészeti beavatkozásoknak nem tudtak nemet mondani. Sajnos páran a plasztika rabjává váltak, és inkább ártottak maguknak, mintsem javítottak volna a külsejükön.

Természetesen nem minden sztár híve a műtéteknek és a botoxkezeléseknek, közéjük tartozik Sophia Loren, akit a 20. század egyik leggyönyörűbb színésznőjeként tartottak számon.

Sophia Loren mindig is ellenezte a plasztikát

Az olasz díva szeptember 20-án ünnepelte 86. születésnapját, sokan talán el sem hinnék az igazi korát, hiszen elképesztően néz ki a mai napig. Inkább egy hatvanas éveiben járó nőnek néznénk. Az AARP magazin legújabb számában arról nyilatkozott, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében.

Sophia Loren és fia, Edoardo novemberben adtak interjút.
Sophia Loren és fia, Edoardo novemberben adtak interjút.
Fotó: YouTube/CBS Sunday Morning

- Néha, amikor azt mondom, hogy már 86 vagyok, nem hiszem el ezt magamról. Úgy érzem, mintha húszéves lennék. Amikor belenézek a tükörbe, mindig megörülök. Nem azt kérdezem, hogy nagyszerűnek vagy szépnek látom-e magam. Nem! Az a lényeg, hogyan érzem magam belülről, mennyire vagyok magabiztos és boldog. Ezek azok a dolgok, amik igazán számítanak - magyarázta a magazinnak.

Mindig abban hitt, hogy méltósággal kell az embernek idősödnie, a természetesség híve a mai napig, emiatt nem is plasztikáztatott soha, amit nagyon jól is tett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Miért kéne megváltoztatnod a tested, hogy valaki mássá válj, miközben boldognak érzed magad belülről?

- Soha nem gondoltam rá, hogy megváltoztassam magam. Tetszik, amivel rendelkezem, szeretem magam - tette hozzá.

Érdekesség, hogy fiatalon rá akarták kényszeríteni, hogy szabassa át az orrát, ezt 2014-ben a Hollywood Reporternek mondta el.

GettyImages-1181560452
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

Azt vágták a fejemhez, hogy túl hosszúkás az orrom, a szám pedig nagyon vastag. Még Carlo (a férje - a szerk.) is azt mondta nekem, hogy az operatőrök az orrom hosszúságára panaszkodtak, és érdemes lenne plasztikáztatnom. Erre ezt válaszoltam: "na ide figyelj, én nem akarok semmit se korrigálni magamon, szeretem az arcomat. Ha át kell szabatnom az orrom, visszamegyek Pozzuoliba!" - emlékezett vissza a lapnak.

Mindig is karakán típus volt, így sosem engedte, hogy mások befolyásolják, ráadásul fiatalon is káprázatos szépség volt, karakteres arcát pedig az egész világ megjegyezte.

Sydne Rome a plasztika rabjává vált

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy tönkretette a plasztika Sydne Rome arcát.

Ezt is szeretjük