Gordon Ramsay 25 éve imádja feleségét: Tana még foglalt volt, amikor megismerte
Gordon Ramsay-t az első pillanatban megigézte Tana szépsége.

gordon-ramsay-és-tana-ramsay
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay-t úgy ismeri a világ, mint a szigorú séfet, aki még a haját is leordítja beosztottjainak, ha odaégetnek valamit a konyhában. Ám amint leveszi a séf kabátot, a szigorú álarc is lekerül: felesége kenyérre keni otthon.

A sztárséf durva, iszákos édesapa mellett nőtt fel, így kamaszként elhatározta, ő lesz a leggyengédebb férj a világon. Ez így is lett, Tanával 25 éve boldogok egymás mellett.

Gordon Ramsay és felesége első találkozása

Bár Ramsay számára kapcsolatuk szerelem volt első látásra, ez feleségéről nem mondható el. Első találkozásuk idején még foglalt volt a szíve: későbbi férje szakácsként dolgozó barátjához fűzték gyengéd érzelmek.

gordon tana ramsay
Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

- Amikor találkoztam a 18 éves Cayetana Hutchesonnal, ő még a sous chef barátommal, Timmel járt – idézte Gordon Ramsay szavait a Hot! magazin.

- Azt gondoltam: „Istenem, hogy tud egy ilyen kövér és kopasz pasi összeszedni egy gyönyörű lányt?"

tana ramsay
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

A sors a sármos szakács malmára hajtotta a vizet. Kiderült, hogy Tim titokban összeszűrte a levet egy pincérnővel. Miután Tana megtudta ezt, romokban hevert. Ramsay pedig azonnal ott termett, hogy az ő vállán sírja ki magát.

- Órákig beszélgettünk, aztán elhívtam motorozni. Azóta sem váltunk el egymástól. A házasság a legjobb, ami történhetett velem!

Gordon Ramsay legkisebb csemetéje

Gordon Ramsay nagy családdal rendelkezik, felesége, Tana öt gyermekkel ajándékozta meg őt: Megan 22, ikrei, Holly és Jack 20, Elizabeth 18 éves. A család legkisebb tagja, Oscar 2019 áprilisában jött a világra, ahogy telik az idő, a kisfiún egyre jobban felismerhetőek édesapja vonásai.

Ezt is szeretjük