Gordon Ramsay fagyizó kisfiáról irtó cuki képeket csinált: a kis Oscar tiszta apja
Gordon Ramsay le sem tagadhatná a kis Oscart.

gordon-ramsay-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay nagy családdal rendelkezik, felesége, Tana öt gyermekkel ajándékozta meg őt: Megan 22, ikrei, Holly és Jack 20, Elizabeth 18 éves. A család legkisebb tagja, Oscar 2019 áprilisában jött a világra, ahogy telik az idő, a kisfiún egyre jobban felismerhetőek édesapja vonásai.

Gordon Ramsay fia, Oscar folyton ellopja a show-t

Az 53 éves sztár rendszeresen posztol a kis Oscarról, minden első pillanatát megörökíti a rajongók legnagyobb örömére. A hét elején egy olyan fotót osztott meg, amelyen a kisfiú éppen fagyizott. Ramsay a felvétel alatt megjegyezte, ez volt az első alkalom, amikor a pici tölcséres fagylaltot evett. Hozzátette, látta Oscaron, hogy nem a legnagyobb bizalommal ette a legelején az édességet, de végül eltűnt a tölcsérből minden, bár az autó ülése is kapott belőle.

Több rajongó viccelődött a kommentszekcióban azon, hogy a kisfiú milyen durcás képet vágott nassolás közben: "biztos vagyok benne, hogy a fagylalt ízét bírálta", "Oscar biztosan ezt mondta magában: Ki volt ez az idióta, aki elkészítette ezt a fagyit? Nem használtak fel hozzá elég vaníliamagot" - fogalmazták.

Képes összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotókat Oscar Ramsay-ről.

Ezt is szeretjük