Jamie Oliver szőke kisfiaival pózolt – A cuki lurkóktól el kell olvadni
River és Buddy édesapjuk vonásait örökölték.

jamie-oliver
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver öt gyermek édesapja, lányai, Poppy, Daisy és Petal tizenhét, tizenhat és tízéves. Fiai, River és Buddy pedig kilenc és négyéves lurkók. Ritkán mutatja meg őket, most kivételt tett, és egy irtó cuki szelfit készített.

A képen édesen viháncolnak édesapjukkal a fiúk, szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat, a 44 éves sztár poszt alatti kiírásával erősítette meg, mennyire jól mulatnak: „Egyike azoknak a napoknak, mikor csak örülünk, vidámak vagyunk, és bolondozunk egymással, és akad néhány új kaland, imádok mindenkit!”

Így néznek ki Jamie Oliver fiai

A fiúkat ha szeretné, sem tagadhatná le, kék szemükkel, szőke hajukkal és kedves vonásaikkal kísértetiesen emlékeztetnek édesapjukra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

One of those days today...joy...fun.....frolicking around...few adventures...love to all jxx

Jamie Oliver (@jamieoliver) által megosztott bejegyzés,

Nemcsak külső tulajdonságait örökölték, Buddy a konyhában is jól boldogul, egyik specialitása a bolognai spagetti, amit már profi szinten tud elkészíteni.

Jamie Oliver és felesége, Jools mindketten egyetértenek abban, hogy a srácokat a lehető leghétköznapibb környezetben neveljék fel, bár néha óhatatlanul kiütközik, hogy bizony az egész világ ismeri őket.

- Szerintem vannak nehezebb időszakok, főleg az iskolában. Nagyon kínos tud lenni, ha a többi gyerek azt kérdezi tőlük: „Kaphatok apukádtól egy autogramot?” A legidősebb lányom, Poppy szenved ettől a legjobban, amikor Jamie megy érte a suliba, néha cikinek érzi a helyzetet – mesélte a sztárfeleség a Hello! magazinnak.

jamie oliver family
Fotó: Ian Lawrence / Getty Images Hungary

Az ötgyermekes apuka él-hal azért, hogy ilyen népes famíliával rendelkezik, sőt egy podcastadásban, a Made by Mammasban pedzegette, hogy új taggal bővítené a családot.

- 44 éves vagyok, szóval kezdek picit idős lenni, imádom, amim van, és nagyon boldog vagyok, de azért semmi nem versenyezhet egy kisbaba érkezésével!

Gordon Ramsay lánya, Holly

A skót szakács lánya már húszéves és igazi bombázó, képes összeállításunkban mutatjuk, hogy milyen szexi nő lett.

Ezt is szeretjük