Michael Schumacher lánya gyönyörű nő lett - Friss fotókon a 23 éves Gina

Gina Maria Schumacher nemcsak szép, de tehetséges sportoló is.

schumacher-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher és gyönyörű felesége, Corinna házasságából két gyermek született, lányuk Gina-Maria 1997-ben, míg fiuk, Mick 1999-ben látta meg a napvilágot.

A 2013-ban tragikus síbalesetet szenvedett, hétszeres Forma-1-es világbajnok minkét gyermeke felnőtt, és édesapjukhoz híven ők is a sportot választották hivatásuknak: míg Mick a Formula-3-as sorozat bajnoka lett 2018-ban, 2019-től pedig a Formula 2-ben versenyez, addig nővére, a 23 éves Gina a lovaglásban találta meg szenvedélyét.

 A gyönyörű, szőke hajú leányzónak a maximalizmust és a versenyszellemet volt kitől örökölnie. Míg ezeket a tulajdonságokat édesapjától, addig bájos arcát, kedves kisugárzását és a lovak iránti szeretetét édesanyjától örökölte.

A szőke hajú szépség Instagram-oldalán előszeretettel oszt meg fotókat a lovas versenyekről, amelyeken nagyon szépen szokott szerepelni. 2015-ben csupán 17 éves volt, amikor egyéniben és csapatban is győzött a western stílusú díjlovaglás junior- és ifjúsági Európa-bajnokságon, azóta pedig számtalan versenyen bizonyította, hogy ott a helye a legjobbak között, hiszen rendszeresen nyeri a serlegeket.

Gina Schumacher estélyiben és egy kis sminkkel is tökéletesen fest. 2018-ban ő kapta az Audi Genertion Award díját sport kategóriában.
Gina Schumacher estélyiben és egy kis sminkkel is tökéletesen fest. 2018-ban ő kapta az Audi Genertion Award díját sport kategóriában.
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

Gina Schumacher nem csak a western stílust részesíti előnyben, az elegáns, szexi darabok is remekül passzolnak a 23 éves leányzó alakjához.  

Michael Schumacher fia ilyen jóképű

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest most Michael Schumacher fia, Mick. Nagyon sármos pasi lett belőle.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük