Ritkán látott karácsonyi fotón Michael Schumacher - 16 évvel ezelőtti kép került elő róla

Michael Schumacher ennyire átérezte a karácsony szellemét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos balesetet, ami után fél évig kómában volt, egészségét azonban sajnos azóta sem nyerte vissza, hiába imádkoztak, és imádkoznak a mai napig a gyógyulásáért és felépüléséért milliók világszerte.

Habár már évek óta nem szurkolhatunk neki a pályán, ez korántsem jelenti azt, hogy a rajongók elfelejtették volna a Forma-1 történetének legsikeresebb pilótáját, aki nemcsak elképesztő tehetségével, hanem elbűvölő személyiségével és mérhetetlen kedvességével is belopta magát az emberek szívébe.

Mindennek egyik legmeghatóbb bizonyítéka ez a több mint másfél évtizeddel ezelőtt készült fotó, melyen Michael Schumacher, illetve két versenyzőtársa, Rubens Barrichello és Luca Badoer látható Télapó-jelmezben.

A felvétel 2001-ben készült a Ferrari cég által a gyerekeknek szervezett karácsonyi ünnepségen, és nem is tanúsíthatná jobban azt, hogy Michael Schumacher mennyire átérezte a karácsony szellemét, önzetlen szeretetével pedig mekkora örömöt okozott a kicsiknek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük