Michael Schumacher fia irtó sármos pasi lett - Friss fotókon a 19 éves Mick

Mick Schumacher 2018-ban a Forma-3 bajnoka lett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az alma nem esik messze a fájától, tartja a mondás. Ez tökéletesen igaz a legendás Forma-1-pilóta, Michael Schumacher egy szem fiára, Mick Schumacherre is, aki édesapja nyomdokaiba lépett. A 2018-as szezont szép eredménnyel zárta, ő lett a Forma-3 bajnoka, 2019-ben már a Forma-2-es sorozatban bizonyíthat.

A jóképű és fiatal autóversenyző 1999-ben látta meg a napvilágot, 2019 tavaszán már a huszadik születésnapját ünnepelheti. Apjához hasonlóan ő is tehetséges és maximalista versenyző, így remélhetőleg pár éven belül már ő is a Forma-1-ben versenyezhet a legprofibbakkal. Novemberben a német RTL-nek adott egy megható interjút, melyben elmondta, hogy minden sikerét édesapjának köszönheti, mindenben támogatta őt, és arra bátorította, hogy jobb legyen.

- Azt szerettem volna, ha a legjobbakkal mérnek össze, és ez így is történt, hiszen folyton az apámhoz hasonlítottak. Ő a példaképem, a valaha volt legjobb versenyző, és büszke vagyok rá, hogy hozzá hasonlítanak. Sokat segített a versenyzésben, mikor kicsi voltam, rengeteget gokartoztunk együtt. Ellátott tanácsokkal, hogy lehetnék gyorsabb - mondta akkor.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest most Michael Schumacher fia, Mick. Nagyon sármos pasi lett belőle.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük