Michael Schumacher lánya gyönyörű nő lett – Friss fotókon a 21 éves Gina

Így néz ki most a Forma-1 pilóta egy szem lánya, Gina.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher és gyönyörű felesége, Corinna házasságából két gyermek született, lányuk Gina-Maria, vagy becenevén Gina 1997-ben, míg fiuk, Mick 1999-ben látta meg a napvilágot. A tragikus balesetet szenvedett Forma-1 pilóta gyermekei mára felnőttek, mind a ketten sportolók lettek, míg fia a Formula-3-as sorozat bajnoka lett 2018-ban, addig lánya a lovaglás szerelmese lett.

Gina a maximalizmusát és a kitartását egyértelműen édesapjától örökölte, a lány versenyszerűen lovagol, több serleget nyert már. A fiatal szőkeség a szépségét viszont édesanyjától örökölte, gyönyörű nő lett belőle. Instagramján elsősorban western stílusú ruhában látható, hiszen szinte minden percét a lovaival tölti, ennek ellenére nagyon nőies.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű Michael Schumacher egy szem lánya, Gina.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük