A Született feleségek álompárja voltak: közel a 60-hoz így néz ki Teri Hatcher és James Denton

Teri Hatcher és James Denton újra egy párt alakítanak az A Kiss Before Christmas című filmben.

mike-és-susan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az évek során sokszor láthattunk olyan tévés álompárokat a képernyőn, akik között annyira jól működött a kémia, hogy már-már elhittük, tényleg gyengéd érzelmek fűzik őket egymáshoz. Ross és Rachel, Mr. Big és Carrie Bradshaw vagy a Született Feleségek Susanja és Mike-ja is a közönségkedvenc párosok voltak a ’90-es évek végén és a 2000-es években.

A fent említett duók mindegyike azért lopta be magát a nézők szívébe, mert az írók nem boronálták össze őket rögtön. Évadokon át szoríthattunk, hogy végre egymáséi legyenek, a végkifejletet sok csavar és szakítás előzte meg.

Így néz ki ma a Született feleségek álompárja

Susan és Mike szerelmi vívódása rögtön az első epizódban kezdetét vette, sosem felejtjük el azt az imádni való jelenetet, amikor a két karakter először szemet vetett egymásra. A produkció atyja, Marc Cherry gondoskodott róla, hogy sokáig izgulhassunk értük, egészen a sorozat fináléjáig váratlan fordulatok jellemezték a kapcsolatukat. Ha szeretnéd feleleveníteni az álompár történetét a Lila akác közben, kattints az alábbi képre, hogy megtudd, hol és mikor ismétlik legközelebb a szériát.

A figurákat alakító Teri Hatcher és James Denton kapcsolata ugyan sosem volt több barátságnál, rájuk is jellemző, hogy elszakadnak egymástól, majd újraegyesülnek. A két színész kilenc év után ismételten együtt forgat a Hallmark csatorna A Kiss Before Christmas című karácsonyi filmjében.

hallmark
Fotó: E! News/Daily Pop

- James a producere a filmnek. Az egész közös munka azzal kezdődött, hogy felhívott, és így szólt: "Figyelj, itt van egy film, aminek én vagyok a producere, tudom, valószínűleg nincs kedved szerepelni benne, de azért elolvasod a forgatókönyvet?” Én meg erre egyből rávágtam: "Hülyéskedsz? Ez tökéletes módja annak, hogy újra együtt dolgozhassunk” - mesélte Hatcher tegnap az E! News adásában.

A november 12-én debütáló vígjáték alatti közös munka mindkettejükben nosztalgiát ébresztett. Denton úgy fogalmazott, mintha visszarepült volna az időben, ismét Mike-nak érezte magát. 

A talk-show-ban nem csak az volt szemmel látható, hogy a két sztár közti vibrálás a mai napig megmaradt, azt is szemügyre vehettük, hogy mindketten mennyire fiatalosak közel a hatvanhoz. Hatcher december 8-án ünnepli az 57. születésnapját, Denton pedig januárban lesz 59 éves.

Így megváltoztak a Született feleségek férfi színészei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Született feleségek férfi sztárjai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük