A Született feleségek színésznőjét ki nem állhatták kolléganői: emiatt utálták ki Teri Hatchert

A Született feleségek stábja olyan volt, mint egy nagy család, egyedül Teri Hatcher lógott ki mindig a sorból.

született-feleségek-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2004. október 3-án üstökösként robbant a tengerentúlon az ABC Studios sorozata, a Született feleségek. A Lila akác köz nevű fiktív utcában élő négy nő életének történéseire rengetegen voltak kíváncsiak, a főszereplők, Susan, Gabrielle, Brie és Lynette hamar belopták magukat a közönség szívébe. 

Sokan azért imádták Marc Cherry rendező történetét, mert a cselekmény ügyesen keverte a drámai elemeket a humoros momentumokkal. Mások a főhősök közti különleges dinamika miatt maradtak hű nézők nyolc évadon keresztül.

Teri Hatchert kiutálták a Született feleségek színésznői

Hazánkban több mint egy évet kellett várnunk a bemutatóig, ám a siker itthon sem maradt el. Mivel szerda esténként tűzte műsorára a TV2 a részeket, csütörtök reggel garantáltan ez adta a beszédtémát. Bár a finálé egy esztendő híján tíz éve volt, a mai napig folyamatosan ismétlik a sorozatot. Ha te is képtelen vagy megunni, vagy szívesen újranéznél párat a kedvenc epizódjaid közül, a képre kattintva megtudhatod, hol és mikor ismétlik legközelebb.

A történet szerint a karakterek nemcsak szomszédok, hanem legjobb barátnők is, akik minden titkot, pletykát megosztanak egymással. A szereplőket megszemélyesítő színésznők remekül jelenítették meg a képernyőn ezt az összetartást, pedig a valóságban korántsem volt köztük olyan felhőtlen a viszony. Noha Eva Longoria, Marcia Cross és Felicity Huffman az életben is nagyon közel kerültek egymáshoz, Teri Hatcher képtelen volt beilleszkedni a társaságba. 

született-feleségek-1
Fotó: Getty Images Hungary

Az álomgyárban már a kezdetek óta felröppentek olyan híresztelések, melyek szerint a színésznővel nem volt egyszerű a közös munka. Az egyik stábtag 2012-ben a Vanity Fair interjújában fakadt ki Hatcher kiállhatatlan stílusáról. Elmondása szerint mindig kikövetelte magának a legjobb ruhákat, valamint minden fotón középen akart állni.

A kollégái sem voltak kifejezetten jó véleménnyel róla. Az Edie-t játszó Nicollette Sheridan állítólag egyszer úgy jellemezte, hogy ő a leggonoszabb nő a világon, Longoria pedig egy 2012-es interjúban így fogalmazott róla:

- Felicity, Marcia és én a lehető legjobb kapcsolatot ápoltuk a forgatás alatt. Teri nem, ő egy magányos farkas. Mi hárman élveztük egymás társaságát, de ő nem akart vegyülni.

teri hatcher
Fotó: Mark Davis / Getty Images Hungary

A Gabrielle Solist megformáló színésznő 2019-ben újabb részleteket árult el arról, mennyire nem érezte jól magát munka közben az egyik szereplő folyamatos sértései miatt. Bár nem nevezte nevén az illetőt, sokan tudni vélik, Teri Hatcher volt az a kollégája, aki pokollá tette az életét.

- Gyűlöltem, amikor ezzel az emberrel közös jeleneteink voltak, maga volt a színtiszta kínzás. Aztán egy napon Felicity beolvasott neki, megkérte, hogy fejezze be a folyamatos piszkálódást. Felicity barátsága és támogatása nélkül nem éltem volna túl azt a tíz évet.

Így megváltoztak a Született feleségek férfi színészei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Született feleségek férfi sztárjai.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük