A Született feleségek jóképű kertésze volt - 42 éves korára csak még sármosabb lett Jesse Metcalfe

Ennyit változtak a Született feleségek férfi sztárjai.

Született feleségek férfi színészek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Született feleségek 2004-ben kezdte meg hódító útját, a nyolc évadot megélt sorozat végül 2012 májusában fejeződött be. Hazánkban először a TV2 tűzte műsorra, de a Story TV a mai napig ismétli az epizódokat. 

Így megváltoztak a Született feleségek férfi színészei

A Lila akác köz lakosainak élete hétről hétre felcsigázta a rajongók kíváncsiságát, persze nemcsak a fordulatokkal teli történet, hanem a színészek játéka is hozzásegített a széria sikeréhez. A női szereplők közül sokak nagy kedvence volt a Gabrielle Solist alakító Eva Longoria vagy a Susan Mayer bőrébe bújó Teri Hatcher, de a férfi szereplők közül is többen belopták magukat az emberek szívébe. Jesse Metcalfe alakította a Solis család jóképű kertészét, John Rowlandet. Dagadó izmait gyakran mutatta meg póló nélkül, így nem csoda, hogy a fiatal színész egy csapásra a tinilányok bálványává vált. Bár a sztár csak harminc epizódban tűnt fel, sokak emlékezetében élénken él kisfiús arca. 42 éves korára sokat változott, de azért aki csak a Született feleségekből ismeri, még viszonylag könnyen felismerheti őt.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Született feleségek férfi sztárjai.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük