A 45 éves Eva Longoria bikinis fotóján ámulnak a rajongók: igazi bomba alakja van

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb negyven feletti sztárok bikinis, illetve fürdőruhás fotóit.

eva longoria cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Longoria a Született feleségek Gabrielle Solisaként zárta magát emberek millióinak szívébe. Amikor 2004-ben elstartolt a sorozat, őt kiáltották ki a széria ügyeletes bombázójának, akkor a színésznő csupán 29 esztendős volt.

Eva Longoria és más 40 feletti sztárok bikinis fotói

Az elmúlt 16 évben nem sokat változott külsőleg, 45 évesen is fantasztikusan fest Eva Longoria, aki 2018-ban adott életet gyermekének, Santiagónak. Közösségi oldalán is megmutatja néha a rajongóknak, mennyire bombanő, legutóbbi bikinis fotóját nem győzték dicsérni követői. 2019-ben a US Weeklynek bevallotta, szigorú diéta segítségével adta le a várandósság alatt felszaladt pluszkilókat. A szénhidrát- és cukortartalmú ételeknek is nemet mondott, de még egy kevés bort sem enged meg magának. Az étkezés mellett a rendszeres testmozgásra is odafigyel, a konditermekben található erősítőgépekre esküszik.

Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb női sztárok bikinis vagy fürdőruhás képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük