Diana hercegnő bikinis fotói - Így strandolt a szívek királynője

Ritkán látott, strandolós felvételeken mutatjuk Diana hercegnőt.

diana-hercegnő-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő, miután beházasodott a királyi családba 1981-ben, a sajtó minden lépéséről cikkeket gyártott. Bárhova ment, szinte biztos, hogy paparazzók hada követte őt. Nem csak a hivatalos eseményeken örökítették őt meg, hanem nyaralásai alatt, így számos bikinis és fürdőruhás felvétel található róla az interneten.

Diana hercegnő strandolós képei

A szívek királynője szeretett a víz közelében kikapcsolódni, igazi divatdiktátorként pedig az általa hordott bikinikkel és fürdőruhákkal is diktálta a trendeket. A '90-es évek első felében a feltűnő és a neon színek domináltak, nem csoda, hogy a hercegnő is több ilyen darabban mutatkozott a tengerpartokon.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szettekben strandolt Diana hercegnő.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük