A Született feleségekben ő volt Juanita: a duci kislányból mára gyönyörű nő lett

Fotókon mutatjuk, hogy mennyit változtak a sorozat gyerekszereplői az elmúlt években.

madison-de-la-garza

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Született feleségek nyolc évadon keresztül volt milliók kedvenc tévésorozata. 2004 októberében indította el az ABC csatorna, hogy kisvártatva igazi közönségsikerré váljon.

A Született feleségek gyerekszereplői

A Lila akác köz lakói könnyedén lopták be magukat az emberek szívébe, hiszen mindenki tudott azonosulni a négy fő karakterrel. Azonban a nézők nem csak a széria felnőtt szereplőit, a gyerekeket is épp annyira imádták, akik a 2012-es májusi finálé óta jócskán megváltoztak.

A legnagyobb átalakuláson kétségkívül Madison De La Garza ment át, aki Gabrielle Solis, azaz Eva Longoria kislányát, a pufók Juanitát játszotta. Szinte rá sem lehet ismerni, jó pár kilótól megszabadult 18 éves korára. Ha végignézünk az Instagram-oldalán, immár egy dögös nő mosolyog vissza ránk a képeken.

Nem ő az egyetlen, akit nehéz felismerni manapság. Képeken mutatjuk, hogy mennyit változtak a Született feleségek gyerekszereplői az elmúlt években.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük