A Született feleségek duci kislányából dögös nő lett - Friss fotókon a 18 éves színésznő
Madison De La Garza óriási átalakuláson esett át.

madison-de-la-garza-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan Született feleségek-rajongó, akinek ne maradt volna meg az emlékezetében Madison De La Garza. Csupán hétéves volt, amikor eljátszhatta Gabriela Solis lányát, Juanitát.

A duci gyereksztár más alkotásokban is feltűnt, például féltestvére, Demi Lovato oldalán benne volt a Hercegnővédelmi program és a Sonny, a sztárjelölt című Disney-alkotásokban. Mára felnőtt nővé érett, 2019 decemberében ünnepelhette meg 18. születésnapját.

Madison De La Garza így megváltozott

Az elmúlt években hatalmas átalakuláson esett át, sokan talán fel sem ismernék őt a friss fotóin. Rajongói agyondicsérik az Instagramon, hogy mennyire dögös és csinos nő lett belőle.

Madison De La Garza 2010-ben és 2020-ban.
Madison De La Garza 2010-ben és 2020-ban.
Fotó: Jason LaVeris / Getty Images Hungary, Instagram/Madison De La Garza

Közösségi oldalán rendre megmutatja nőies oldalát, még a bikinis fotók sincsenek ellenére. Ahogy az alábbi felvételen is látszik, sikerült is valamennyit fogynia.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

t minus one week until i start school 🥰

Madi De La Garza (@maddelagarza) által megosztott bejegyzés,

Utoljára 2018-ban állt kamerák elé, a Subject 16 című rövidfilmben szerepelt, érdekesség, hogy a sztori forgatókönyvét ő maga írta Brett Hodgsonnal, az alkotás rendezőjével. A The Imbalancing Act című rövidfilmet is ő írta, arról Twiter-oldalán úgy fogalmazott, hogy a tinédzserkori depressziója inspirálta a történetet. Bár jelenleg első a tanulás, mégis a filmiparban képzeli el a jövőjét. 2020-ra tervezi megjelentetni élete legelső rövidfilmjét, a Pink Elephantot, amit ő maga rendez. 2019 nyarán érettségizett le, most egyetemen tanul.

Emlékszel az Igazából szerelem cuki kislányára?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban az Igazából szerelem két gyerekszereplője, de az alkotás többi sztárjának átalakulásáról is láthatsz képeket.

Ezt is szeretjük