Az Igazából szerelem gyereksztárjából bombanő lett - Így megváltoztak a film szereplői 16 év alatt
Friss fotókon az Igazából szerelem népszerű sztárjai.

olivia-olson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden évtized kitermel legalább egy vagy két olyan mozifilmet, amit később évről évre sugároznak a tévéadók a karácsonyi időszakban. A 2000-es évek egyik legklasszikusabb karácsonyi filmje az Igazából szerelem, aminek különlegessége, hogy tíz egymástól független szálon fut.

Ennyire megváltoztak az Igazából szerelem sztárjai

A 2003-ban bemutatott brit-amerikai-francia produkcióban több nagy sztár is nevét adta, köztük volt az akkor szinte az összes szívtipró szerepet bezsebelő Hugh Grant, a Bridget Jones-filmek Mr. Darcyja, Colin Firth, a 2016-ban elhunyt Alan Rickman, akit a legtöbben a Harry Potter-mozik Piton professzoraként emlegetnek, illetve a gyönyörű Keira Knightley. A nagyobb nevek mellett új arcok, illetve kisgyerekek is megcsillogtathatták a tehetségüket.

A film egyik legemlékezetesebb jelenetében Olivia Olson szerepel. Az akkor még csak kiskamasz lány Mariah Carey klasszikusát, az All I Want For Christmas is You-t énekelte el a film vége fele. Amikor a jelenetet felvették, csupán tízéves volt. Azóta a színésznő és énekesnő gyönyörű felnőtt nővé vált. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az Igazából szerelem sztárjai.

Ezt is szeretjük