Ő volt a Forrest Gump gyereksztárja - 25 év alatt ennyit változott
Michael Conner Humphreys alakította a fiatal Forrest Gumpot.

forrest-gump-gyereksztarja-ma-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Forrest Gump szívmelengető történetét mindenki ismeri: az egyszerű, mások által bántott fiúét, aki a kedvessége és szerencséje segítségével óriási kalandokat él át, és csodálatos életet él, végül pedig - ugyan rövid időre, de élete szerelmét is megkapja.

Így néz ki ma a fiatal Forrest Gump

A főszereplő Tom Hanks legjobb férfi főszereplő kategóriában még az Oscar-díjat is bezsebelte 1995-ben a drámáért, volt azonban még egy színész, akire felfigyelt a szakma: a fiatal Forrestet alakító Michael Conner Humphreysra, akit még Young Artist Awardra is jelöltek a szerepéért.

A sztár már 34 éves, és jó néhány éve katonaként szolgálja a hazáját. Németországban is állomásozott, és Irakba is kiküldték harcolni. Sajnos azóta is ez a szerep maradt élete legnagyobb munkája, azóta összesen csupán egy filmben játszott, a Partraszállás: A felderítőkben, és most forgatja a Knight's End című sorozatot.

Ennek ellenére nagyon lelkes a jövőjét illetően, elárulta, hogy szívesen eljátszaná a 007-es ügynököt, James Bondot is. Erről a The Sun magazinnak beszélt, ahol azt is elmesélte, hogy szerinte miért lenne ideális a világ leghíresebb kémjének szerepére:

- Sokan úgy vélik, hogy hasonlítok Tom Hiddlestonra, és jelenleg őt tartják a legesélyesebbnek a szerepre, úgyhogy úgy gondolom, én is az lehetnék. Nagyon izgalmas lenne. Igaziból minden új lehetőséget tárt karokkal fogadnék. Nagyon tetszene, hogy a kémműfajban dolgozhatok, de igazándiból gonosztevőként is elképzeltem már magamat. Menő lenne egy Bond-gonosznak lenni - árulta el az interjúban.

Egyébként a beceneve azóta is Gump maradt, amire nagyon büszke - úgy véli, csak az, hogy benne lehetett a filmben, már óriási megtiszteltetés.

Cuki gyereksztárok régen és most

Nézd meg, mennyit változtak kedvenceid! Így néz ki ma Dennis, a komisz, a Star Wars kis Anakinja, Matilda, a kiskorú boszorkány - és még sokan mások!

Coverfotó és ajánlóképek: Northfoto.

Ezt is szeretjük