Ő volt a Dennis, a komisz cuki kisfiúja - Friss fotókon az elfeledett gyereksztárok

Ezeknek a gyereksztároknak szép színészi karriert jósoltak, mégis eltűntek.

dennis-a-komisz-mason-gamble-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban rengeteg film készül gyerekek főszereplésével, főleg a családi filmekben szokták őket alkalmazni, de számtalan komolyabb hangvételű mozi is akad, melyben egy ifjú tehetség van a központi szerepben. Sokan az első nagy szerepük után ünnepelt gyerek- vagy tinisztárokká válnak, és felnőttként is szép karriert futnak be, ilyen például Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Kate Winslet, Scarlett Johansson, Drew Barrymore vagy Christian Bale.

Azonban vannak olyan gyereksztárok, akik akármennyire jól játszották el a szerepeket, melyeket gyerekként kaptak, tinédzserként már kevésbé foglalkoztatottak. Ekkorra ugyanis elvesztik gyermeki bájukat, vagy a színész maga dönt úgy, hogy feladja karrierjét, mert a tanulásra szeretne koncentrálni, esetleg teljesen más lett az érdeklődési köre. A Dennis, a komisz rosszcsontját alakító Mason Gamble például sok évig próbált betörni, 1996-ban négy alkotásban is szerepelt, azonban 2010-ben végleg hátat fordított Hollywoodnak, és mára tengerbiológus lett belőle.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki azok a gyereksztárok, akiknek szép jövőt jósoltak, felnőttkorukra mégsem sikerült a filmiparban maradandót alkotniuk.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük