Ő volt a Dennis, a komisz cuki kisfiúja - Friss fotókon az elfeledett gyereksztárok
Ezeknek a gyereksztároknak szép színészi karriert jósoltak, mégis eltűntek.

dennis-a-komisz-mason-gamble-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban rengeteg film készül gyerekek főszereplésével, főleg a családi filmekben szokták őket alkalmazni, de számtalan komolyabb hangvételű mozi is akad, melyben egy ifjú tehetség van a központi szerepben. Sokan az első nagy szerepük után ünnepelt gyerek- vagy tinisztárokká válnak, és felnőttként is szép karriert futnak be, ilyen például Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Kate Winslet, Scarlett Johansson, Drew Barrymore vagy Christian Bale.

Azonban vannak olyan gyereksztárok, akik akármennyire jól játszották el a szerepeket, melyeket gyerekként kaptak, tinédzserként már kevésbé foglalkoztatottak. Ekkorra ugyanis elvesztik gyermeki bájukat, vagy a színész maga dönt úgy, hogy feladja karrierjét, mert a tanulásra szeretne koncentrálni, esetleg teljesen más lett az érdeklődési köre. A Dennis, a komisz rosszcsontját alakító Mason Gamble például sok évig próbált betörni, 1996-ban négy alkotásban is szerepelt, azonban 2010-ben végleg hátat fordított Hollywoodnak, és mára tengerbiológus lett belőle.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki azok a gyereksztárok, akiknek szép jövőt jósoltak, felnőttkorukra mégsem sikerült a filmiparban maradandót alkotniuk.

Ezt is szeretjük