Nádszálvékonyra fogyott Renée Zellweger - Bridget Jones alakítója elképesztően néz ki
Szinte feleakkora, mint a filmjeiben volt.

renee-zellweger-vekony-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridget Jones-filmek világszerte óriási sikert arattak: mindenki imádta a kicsit esetlen szingli életétől szóló vígjáték-trilógiát, hiszen szinte mindenki azonosulni tudott egy olyan nővel, aki küzd a kilókkal, próbál felülemelkedni a rossz szokásain, és a legnagyobb vágya, hogy meg találja a nagy Őt.

Nádszálvékony lett Renée Zellweger

Renée Zellwegert szinte máig Bridget karakterével azonosítják annak ellenére, hogy a valóságban nem igazán hasonlít rá - sem külsőleg, sem pedig a személyiség terén. Ennek ellenére természetesen rajong a filmbeli alteregójáért, és beismeri, hogy Bridget valóban a mindennapi élete része maradt.

- Bridget Jones karaktere mindig kicsit bennem él majd. Ő aztán nem megy sehová, mindig velem marad. Főként akkor érzem, amikor élőben kell nyilatkoznom, vagy a vörös szőnyeges eseményen vagyok. Azt érzem, hogy tuti elbénázok majd valamit, ahogy ő tenné. Nagyon szeretem a karaktert, igazán vicces, mindig megnevettet. Hiszen ismeritek, milyen elragadó személyiség - nyilatkozta a Red magazinnak.

Hogy eljátszhassa a szinglikirálynőt, 15 kilót kellett híznia, ugyanis a karakterhez hozzátartozik, hogy folyton küzd a "kis röcögős hájaival". Természetesen a forgatás végeztével visszafogyott az eredeti súlyára, hiszen a színésznőnek a karakterével ellentétben sosem okozott gondot a súlyvesztés, mert alapjáraton is vékonyabb alkatú.

Új filmje, a Judy kedvéért - melyben a legendás színésznőt, Judy Garlandot kelti életre - viszont még többet kellett fogynia, hogy hitelesen alakíthassa a sztárt, aki a gyógyszerfüggősége miatt élete utolsó éveiben pláne madárcsontúnak tűnt. Renée Zellweger szinte nádszálvékonynak tűnik a friss fotóin, Stephen Colbert esti műsora, a The Late Show felvételére igyekezve kapták le, ahol minden bizonnyal az életrajzi drámát népszerűsíti majd.

Sztárok, akik meghíztak egy szerepért

Nézd meg, ezek a gyönyörű hírességek mennyit szedtek magukra egy szerep kedvéért!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük