Emlékszel a Született feleségekből Juanitára? Csinos nővé érett a 19 éves Madison De La Garza
Madison De La Garzán ámulnak a rajongói is.

madison-de-la-garza-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madison De La Garza 2001 decemberében látta meg a napvilágot, édesanyja Dianna Hart, aki egyébként Demi Lovato énekesnőt is a világra hozta, apukája egykori countryénekes, James Edward De La Garza. Dianna lányait gyakran vitte szépségversenyekre, amikor még kicsik voltak, aztán szépen, lassan a szórakoztatóiparba is bekerültek. Lovato 2002-ben a Barney és barátai című gyerekműsorban kezdte karrierjét, később a Disney csatorna sztárja lett, Madison pedig a Született feleségekben debütált 2008-ban.

Madison De La Garza így megváltozott

A kis Madison játszotta Gabrielle és Carlos Solis egyik lányát, Juanitát, később más szériákban is feltűnt, például a Sonny, a sztárjelöltben, amelynek egyébként a nővére volt a főszereplője, vagy a Bad Teacher című szituációs komédiában. A 19 éves lány jelenleg főiskolán tanul, a színészet mellett érdekli a rendezés és az írás, egyértelmű, hogy alkotói vénával rendelkezik. 2018-ban ő írta a Subject 16 című rövidfilm forgatókönyvét, de már rendezett is egy rövidfilmet Pink Elephant címmel.

Aki csak a Született feleségekből ismeri őt, friss fotóin nem biztos, hogy felismerné a lányt, aki nagyon szép nővé cseperedett. Instagramján is rendszeresen kapja a rajongóktól a bókokat. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Madison De La Garza.

Ezt is szeretjük