Teri Hatcher a Született feleségek sztárja volt: ezért tűnt el a reflektorfényből

Teri Hatcher volt a Született feleségek legnépszerűbb szereplője.

teri-hatcher-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Teri Hatcher a '80-as években kezdte színészi karrierjét, az 1993-as Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai sorozattal robbant be a köztudatba, 1997-ben pedig ő volt a Bond-lány Pierce Brosnan oldalán, A holnap markában című filmben.

A magyar nézőknek főleg a Született feleségekből lehet ismerős, amelyben Susan Mayert alakította, szinte összeforrt a neve a karakterével, hiszen 2004-től 2012-ig játszotta a széria főszerepét. A sorozat vége óta már kevesebbet hallhatunk a színésznőről, aki egyébként 2020 decemberében ünnepelte 56. születésnapját.

Teri Hatcherről ezért nem hallhatunk már annyit

Utoljára a képernyőn a Celebrity Wheel of Fortune című műsorban szerepelt év elején az ABC csatornán, ez olyan műsor, amilyen nálunk volt a '90-es években a Szerencsekerék.

GettyImages-1230456932
Fotó: Christopher Willard / Getty Images Hungary

Amikor a Született feleségek berobbant a köztudatba, újra a figyelem középpontjába került, alakításáért még Golden Globe-díjat is nyert 2005-ben, egy évvel később ismét őt jelölték az aranyszobrocskára Susan megformálásáért. Bármennyire is tehetségesen játszott a kamerák előtt színészként, a kollégáival azonban messze nem jött ki olyan jól. Amikor megnyerte a díjat, megnőtt közte és a többi színésznő között a feszültség.

- Érezhetted a feszültséget köztük, hatalmas puccsot hajtottak végre rajta. Teri abban az évben hasított, mégis rajta csattant az ostor - idézte az E! újságírója, Ted Casablanca szavait a The New Zealand Herald.

A cikk az ajánló után folytatódik

A többi színésznő teljesen elkülönült tőle, mindenből kihagyták. Azonban nemcsak a féltékenység játszott itt közre, hanem a viselkedésével is nagy bajok voltak. Eva Longoria, Gabriela alakítója egy nyílt levélben írta le, hogy az egyik kollégája lelkileg terrorizálta, végül Felicity Huffman tett rendet köztük, így a kolléga leállt a zaklatással. Bár nem írt nevet, mindenki azt gondolta, hogy Hatcher a hunyó. Marc Cherry, a sorozat írója is kiteregette a szennyest.

GettyImages-1230457024
Fotó: Christopher Willard / Getty Images Hungary

- A műsoromban volt egy problémás stábtag. Nagy sztár volt kemény viselkedési problémákkal. Mindenki megpróbált kijönni ezzel a nővel a show során, de lehetetlen volt, és a dolgok csak egyre rosszabbra fordultak - magyarázta.

Egy idő után már a lányok nem is kommunikáltak Hatcherrel, a színésznő csak a sorozat készítőivel egyeztetett, egyedül Felicity Huffman köszönt neki, ám Teri sosem köszönt vissza. Nicollette Sheridan, a sorozat Eddie-je a leggonoszabb nőnek nevezte kolléganőjét. Nos, ha egy színésszel sok gond van, ez egyből eljut a producerek és a filmstúdiók fülébe. Természetesen a filmvilágban is azokkal az emberekkel szeretnek dolgozni, akikkel egyszerű az együttműködés, emellett alázatosak, és mindenkivel tiszteletteljesen viselkednek.

Bár a Született feleségek alatt felkapták a nevét, végül a sorozat is lett a veszte színésznőként, nem kap annyi ajánlatot, mint régen, utoljára 2019-ben szerepelt a Madness In The Method című filmben. A YouTube-on van egy életmódcsatornája, ami a Hatching Change néven fut. 2018-ban a Star magazin azt a csúnya pletykát terjesztette róla, hogy teljesen eladósodott anyagilag, ezért arra kényszerült, hogy eladja a házát, és egy lakókocsiban éljen tovább, akkor a színésznő tiszta vizet öntött a pohárba.

- Ez hatalmas hazugság. Nem vagyok szegény, nagyon jól bánok a befektetéseimmel és a pénzemmel. Nem vagyok hajléktalan, és nem a lakókocsimban élek.

A Született feleségek férfi sztárjai ennyit változtak a sorozat óta

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a Született feleségek férfi sztárjai napjainkban.

Ezt is szeretjük