A Grincs cuki kislányaként ismertük meg: gyönyörű nő lett a 27 éves Taylor Momsen
Taylor Momsen imádni való kislányból dögös rockénekesnő lett.

taylor-momsen-grincs
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szentestének vannak elengedhetetlen kellékei, ám nem csak a fahéjillat vagy a színes díszek alapozzák meg a meghitt hangulatot, a karácsonyi filmekkel is jólesik hangolódni. A Reszkessetek, betörők!, az Igazából szerelem vagy a Grincs nélkül nem is ünnep az ünnep.

Dr. Seuss könyves figuráját több alkalommal is megfilmesítették, ám hazánkban a 2000-ben készült, élő szereplős verzió lett a legnépszerűbb Jim Carrey és Taylor Momsen főszereplésével.

Taylor Momsen így néz ki 27 évesen

Előbbi a morcos szőrmóknak maszkírozva próbálta tönkretenni a karácsony estét Kifalván, míg utóbbi pisze orrával és szikrázóan kék szemével tökéletesnek bizonyult az imádni való Cindy Lou életre keltésére. 

27 éves korára gyönyörű nővé érett, ám ma már cseppet sem nevezhetjük ártatlannak a külsejét. A színésznőből lett rockénekesnő búzaszőke haját platinára festette, és az általa képviselt zenei stílushoz illően neccharisnyában, falatnyi miniruhákban és feketére festett körmökkel áll színpadra.

grincs-cindy-lou
Fotó: Getty Images Hungary

Hétéves kora óta a reflektorfényben él, eleinte a színjátszás és a modellkedés világa vonzotta. Nevét Magyarországon a Gossip Girl - A Pletykafészek című sorozat Jenny Humphrey-jaként ismerik a legtöbben. 

2012-ben úgy döntött, pályát módosít, megalapította a The Pretty Reckless nevű zenekart, melynek élén hard rock, post-grunge és alternatív rockzenét játszik.

Macaulay Culkin így néz ki 40 évesen

Macaulay Culkin csupán négyéves volt, amikor a színpadon bizonyíthatott, később a '80-as években több sorozatban és filmben is szerepelt, de az átütő sikert az 1990-ben megjelent Reszkessetek, betörők! hozta meg számára, amelyben Kevin McCallistert formálta. Annyira hitelesen tette mindezt, hogy még Golden Globe-díjra is jelölték.

Ezt is szeretjük