Macaulay Culkin ma 40 éves - Felismered a Reszkessetek, betörők! Kevinjét?
Macaulay Culkin ma ünnepli negyvenedik születésnapját.

macaulay-culkin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Macaulay Culkin csupán négyéves volt, amikor a színpadon bizonyíthatott, később a '80-as években több sorozatban és filmben is szerepelt, de az átütő sikert az 1990-ben megjelent Reszkessetek, betörők! hozta meg számára, amelyben Kevin McCallistert formálta. Annyira hitelesen tette mindezt, hogy még Golden Globe-díjra is jelölték. Culkin neve teljesen összeforrt Kevinével, nem csoda, hogy a legtöbben ezzel a szerepével azonosítják. Amikor a film megjelent, csupán tízéves, a második rész megjelenésekor 12 esztendős volt. Elképesztő, hogy rohan az idő, ugyanis a színész ma ünnepli negyvenedik születésnapját.

Macaulay Culkin 40 éves lett

A '90-es években ő lett az egyik legfelkapottabb gyereksztár, sorra érkeztek a felkérések, olyan filmekben játszott, mint a My Girl - Az első szerelem, A jó fiú vagy a Richie Rich - Rosszcsont beforr. Pár évig felhagyott a színészkedéssel, majd fiatal felnőttként visszatért, ám akkor már messze nem tudott olyan jelentős sikereket elérni, mint gyerekszínészként. Ezt az időszakot nehezen élte meg, függőségek alakultak ki nála, a drogok és az alkohol rabja lett. A sajtóban nem egy alkalommal jelentek meg róla aggasztó felvételek, de szerencsére sikerült azóta helyes irányba terelnie az életét, erről 2020 elején az Esquire magazinnak mesélt.

 Néhány alkalommal tényleg játszottam a tűzzel. Ennek ellenére nem mentem el soha egy rehabilitációs központba vagy más hasonló helyre. Soha nem kellett ilyen módon megtisztulnom. Voltak bizonyos pillanatok, amikor el kellett kapnom magam, talán egyszer vagy kétszer fordult ez elő. (...) A drogok olyanok, mintha a régi barátaim lennének. Azonban az ember néha kinövi a barátait - magyarázta akkor, utalva rá, hogy ma már nem él az illegális szerekkel.

Bár néha még elvállal egy-egy apró szerepet, nem akar színészként érvényesülni, a hírnévvel járó állandó szereplést és a reflektorfényt sem tolerálja. 2017 óta él párkapcsolatban Brenda Song színésznővel, akivel több háziállatot is tart.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Macaulay Culkin az elmúlt években.

Ezt is szeretjük