Nem így emlékeztünk Kevin anyukájára a Reszkessetek, betörőkből: Catherine O’Hara 66 évesen is remek formában van
A Vanity Fair magazin készített róla lélegzetelállító képsorozatot.

catherine-ohara
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha van film, amit szinte mindenki a világon kívülről fúj, akkor az a Reszkessetek, betörők! című alkotás. Kevin McCallister kalandja szinte olyan elengedhetetlen kellékévé vált a karácsonyestének, mint a fa vagy a forralt bor.

Kereken húsz esztendő telt el a mozi premierje óta, ez alatt az idő alatt természetesen a szereplők rengeteget változtak. A gyerekek felnőttek, de a szülőket játszó színészekre is alig lehet ráismerni. Az anyukát alakító Katherine O’Hara sem úgy fest már, mint egykor.

Catherine O'Hara fürdőruhában pózolt

A 66 éves színésznőt a Vanity Fair magazin hasábjain csodálhattuk meg legutóbb. A képektől csaknem leesett az állunk: színes parókákban, lenyűgöző estélyiben és fürdőruhában is megmutatta, milyen elképesztő formában van.

 A drónnal rögzített fotósorozaton látszott a sokoldalúsága, hiszen a legkülönfélébb szettekben kapták le, ráadásul minden képen valamilyen ház körüli munkát végez. Azt el kell ismerni, ilyen eleganciával kevesen tudják használni a lombfúvót.

Nem az első alkalom, amikor szinte teljesen új külsővel láthatták a nézők. A 2015-ös Schitt's Creek című sorozatban is dívaként pompázott Moira szerepében, de nem csak a megjelenése volt meggyőző, hiteles alakításáért bezsebelhette élete első Emmy-jelölését.

Bár már a ’80-as évek óta bérelt helye van Hollywoodban, teljesen mentes a sztárallűröktől. Megmaradt annak az egyszerű, kedves torontói lánynak, aki hat testvérrel nőtt fel, és akinek az volt a dédelgetett álma, hogy egy napon betör a szórakoztatóiparba. 

- Nem hajszolom a sikert. Hiszen mennyire lehet kapzsi az ember? Amikor gyerek voltam, édesanyám mindig azt hajtogatta, hogy a hála a kulcsa mindennek. Légy hálás az egészségedért, és azért, ha egy új nap virrad - osztotta meg a filozófiáját.

Így fest most Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők!-filmek Kevinjeként lopta be magát milliók szívébe, a '90-es évek egyik legnépszerűbb gyereksztárja volt, olyan alkotásokban láthatták rajongói, mint a My Girl - Az első szerelem, a Richie Rich - Rosszcsont beforr vagy A jófiú.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük