Macaulay Culkin 15 év után újra címlapon - Így sikerült talpra állnia
Macaulay Culkin sikeresen legyőzte a démonjait.

macaulay-culkin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők!-filmek Kevinjeként lopta be magát milliók szívébe, a '90-es évek egyik legnépszerűbb gyereksztárja volt, olyan alkotásokban láthatták rajongói, mint a My Girl - Az első szerelem, a Richie Rich - Rosszcsont beforr vagy A jófiú.

A hirtelen jött népszerűséget és a gyereksztársággal való létet sajnos nem tudta jól kezelni, alkohol- és drogproblémákkal küzdött a 2000-es években, a sajtóban nemegyszer jelentek meg róla aggasztó képek, azonban mára sikerült a démonjait leküzdenie. Mára egy kiegyensúlyozott ember lett belőle, ezt a róla készült legfrissebb interjú is igazolja, amit az Esquire magazin munkatársa készített vele.

Macaulay Culkin elmondta, hogy sikerült talpra állnia

Nemcsak interjút adott, hanem egy címlapfotózáson is részt vett. A magazin a róla készült anyagban leírta, hogy ilyen fotózáson már 15 éve nem vett részt. Ma már a reflektorfénytől visszavonultan él, bár 2019-ben volt több színészi munkája, nem ezen a területen akar érvényesülni, bármennyire is élvezi a forgatási munkálatokat, el is mondta az újságírónak, hogy miért.

- Ez a világ nem az én asztalom. Akik most itt vannak körülöttem, imádni való emberek, viszont ez az ujjal való mutogatás meg piszkálódás, ami a hírnévvel jár, őszintén, pont ez is az oka, hogy miért nem dolgozom ezen a területen - magyarázta.

A drogokkal kapcsolatban is őszintén megnyílt.

- Néhány alkalommal tényleg játszottam a tűzzel. Ennek ellenére mégsem mentem el soha egy rehabilitációs központba vagy más hasonló helyre. Soha nem kellett ilyen módon megtisztulnom. Voltak bizonyos pillanatok, amikor el kellett kapnom magam, talán egyszer vagy kétszer fordult ez elő - emlékezett vissza, utalva rá, hogy mindig időben észbe kapott, és uralkodni kezdett magán, ha éppen kezdett a ló túloldalára átesni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Említette, több barátja megkérdezte tőle, hogy sikerült végleg letennie a drogokat.

- Én vagyok a legutolsó ember, akit erről meg kéne kérdezni, mert csak a legrosszabbat tudom tanácsolni, ami ez: "Csak hagyd abba! Állj le!" És ez nem éppen így működik teljesen, azonban sosem sikerült olyan szinten letérnem az útról, hogy külső segítségre legyen szükségem.

Szerinte, ha nem lett volna ez a sötét korszaka, biztosan nem vált volna azzá az emberré, aki ma. Voltak különleges élményei a szerek hatása alatt, de ma már ostoba dolognak tartja ezeket a dolgait. Az alkoholt és a cigarettát a mai napig nem veti meg, azonban szerencsére a drogokat igen.

A drogok olyanok, mintha a régi barátaim lennének. Azonban az ember néha kinövi a barátait.

Megtalálta a helyét, boldog párkapcsolatban él barátnőjével, Brenda Songgal, akivel közös gyermeket terveznek. Otthonukban több állatot is tartanak, akiket szintén imád.

2017 óta üzemelteti a Bunny Ears weblapot, ahova internetes tartalmakat gyárt, vannak alkalmazottai, és szabadúszók is dolgoznak neki. Podcasteket és videókat is gyártanak, van saját merchandise-ja, így a rajongók is rendelhetnek tőle termékeket. Az egyik legkedvesebb hobbija pedig a festészet lett.

A Dennis, a komisz sztárja így él napjainkban

Mason Gamble, a Dennis, a komisz cuki gyereksztárja ma már civil munkát végez, nem ő az egyetlen hollywoodi sztár, aki egy életre szakított a filmiparral.

Ezt is szeretjük