A Dennis, a komisz cuki kisfiúja ma már tengerbiológusként keresi a kenyerét - Sztárok, akik otthagyták Hollywoodot
Összegyűjtöttük azokat az egykor népszerű sztárokat, akik otthagyták Hollywoodot.

dennis-a-komisz-mason-gamble-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengetegen próbálnak szerencsét Hollywoodban színészként, a filmipar szinte hétről hétre felfedez egy új arcot, akinek végül vagy sikerül befutnia, vagy nem. Vannak, akik megtalálják a helyüket a filmezés világában, és több évtized után is szívvel-lélekkel végzik munkájukat, mások néhány év után kiégnek annak ellenére, hogy sokan rajonganak értük, vagy csak rájönnek, hogy sztárnak lenni mégsem olyan könnyű és jó dolog, ahogy azt egy laikus gondolná.

Emellett vannak olyanok is, akik a sok próbálkozás ellenére sem kapnak olyan szerepeket, amelyeket szeretnének, így inkább feladják, és helyette egy teljesen más területen próbálják ki magukat.

Sztárok, akik otthagyták Hollywoodot

Mason Gamble, a Dennis, a komisz cuki gyereksztárja napjainkban tengerbiológusként dolgozik. A '90-es években sokan rajongtak érte, több filmben is szerepelt, de a tanulás volt az első a számára, ráadásul ahogy cseperedett, az érdeklődési köre is megváltozott, 2010 óta nem állt kamerák elé, elvégezte a Kaliforniai Egyetemet, ma pedig boldogan él együtt feleségével és gyermekével.

Képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok hagyták még hátra Hollywoodot.

Ezt is szeretjük