Elképesztően néz ki Macaulay Culkin - A Reszkessetek, betörők Kevinje ennyit változott 30 év alatt

Képeken a kultikus karácsonyi film szereplői régen és most.

Reszkessetek, betörők! Macaulay Culkin ma
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Reszkessetek, betörők! minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb karácsonyi filmje, nem meglepő, hogy a televíziós csatornák évről évre „harcolnak azért”, ki tűzze műsorra Chris Columbus klasszikusát.

Macaulay Culkin vitathatatlanul legismertebb szerepe a Reszkessetek, betörők! című filmhez kapcsolódik, amelynek első részét harminc évvel ezelőtt, 1990-ben mutatták be a televíziók. Az akkor tízéves kissrác nézők millióinak szívébe lopta be magát, a korán jött sztárság azonban rányomta a bélyegét az ifjúkorára: már kamaszként alkoholhoz és drogokhoz nyúlt, hogy feldolgozza a világhírnevet.

Feltámadt a hamvaiból

Az egykori gyerekszínészt 2004 szeptemberében letartóztatták kábítószer-birtoklás miatt, de négyezer dolláros óvadék ellenében - közel 2 millió forint - kiengedték. Hamarosan azonban ismét vádat emeltek ellene különböző kábítószer-visszaélések miatt, de az ügyvédjének sikerült lefaragnia a büntetését három évről egyre, valamint részt kellett vennie egy intenzív elvonókúrán.

A most 39 éves színész ma már kimondottan jó bőrben van. Nem drogozik, felhagyott a féktelen bulizással, ivással és csajozással, és már nem csontsovány. Friss fotójából látszik, visszanyerte egykori önmagát, mi több, úgy néz ki, mintha az utóbbi időben semmit sem változott volna. Ugyanaz a kisfiús arc mosolyog ránk, mint évtizedekkel ezelőtt.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a film ikonikus szereplői 30 év alatt. Valamelyikükre rá sem ismernél!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük