Emlékszel a Dallas Lucyjére? Így fest Charlene Tilton 61 évesen

A Dallas szőke naivája négy évtized után is nagyon dögösen fest.

charlene-tilton
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlene Tilton világhírű sztár lett, mikor a ’80-as évek sikersorozatában, a Dallasban megkapta a bájos naiva, Lucy szerepét. A nézők egy csapásra a szívükbe zárták Jock Ewing és Miss Ellie unokájaként.

Így néz ki most Charlene Tilton

Több mint negyven év telt el a tévés debütálása óta, ezalatt a színésznő rengeteg mindenen keresztülment, nem volt egyszerű élete. Már kislányként dédelgetett álma volt, hogy betörjön Hollywoodba, és ez nem sokkal később meg is valósult, ugyanis mindössze 16 évesen került a reflektorfénybe. 

Amilyen villámgyorsan érte el sikereit, olyan szerencsétlenül alakult a magánélete. Első házassága mindössze két év után ment tönkre, második férjével sem volt együtt évtizedekig, hét év után váltak el. A legnagyobb tragédia azonban csak ezután sújtott le rá. Vőlegénye, az operatőr Cheddy Hart 54 évesen elhunyt. A színésznő nem tudta feldolgozni a hirtelen jött veszteséget, és az alkoholba fojtotta bánatát.

2012-ben kapott új erőre, amikor a Dallas felújított változatában ismét belebújhatott legkedvesebb karaktere bőrébe. Azóta producerként tevékenykedik, és autista gyerekeknek tart színészórákat.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest 61 évesen a Dallas szőkesége, Charlene Tilton.

Ezt is szeretjük