Felismered a Dallas gyönyörű Pameláját? 69 évesen így néz ki

Friss fotókon mutatjuk a Dallas főszereplőit.

victoria-principal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1978-ban induló Dallas a mai napig a világ legnépszerűbb sorozatai közé tartozik. A Ewing család hétköznapjait nyomon követő történet hazánkban is óriási siker volt, szinte alig akadt olyan ember, aki ne tudta volna, ki az a Bobby, Jockey, Pamela vagy éppen Samantha.

Rengeteg színész köszönhette a népszerűségét a sorozatnak, sajnos már több legendás sztárja nem él, az egész világot megrázta, amikor Larry Hangman, azaz Jockey Ewing 2012-ben elhunyt, legutóbb a Cliff Barnest alakító Ken Kercheval hunyta le örökre szemeit, halálának hírét szerda este jelentették be hivatalosan. Szerencsére a sorozat több főszereplője is él és virul a napjainkban is, például a Cliff testvérét, Pamelát játszó Victoria Principal januárban ünnepelte 69. születésnapját. Napjainkban Los Angeles külterületén található farmon él, állatokat ment, vannak lovai és kecskéi is.

Felismered még Pamelát, Bobbyt vagy éppen Lucyt? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Dallas óta a sorozat főszereplői.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük