A Reszkessetek, betörők! rablója volt - A 76 éves Joe Pescire rá sem ismerni
Ennyit változott a rég látott Joe Pesci.

joe-pesci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Reszkessetek, betörők! című film volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb családi vígjátéka, amit a mai napig minden év karácsonyán ismételnek hazánkban. A Kevint alakító Macaulay Culkinnak az első és a második részben is a két rosszfiúval, a közel két méteres Marvval és a 163 centis Harryvel kellett megküzdenie. A betörők közül sokaknak a Harryt alakító Joe Pesci alakítása nyerte el a szívét.

Így néz ki napjainkban Joe Pesci

Joe Pescit nemcsak a Reszkessetek, betörők! filmekben láthatták, az olasz gyökerekkel rendelkező sztár már a '60-as években is elvállalt pár szerepet, de leginkább a '80-as és '90-es években futott a szekér. Az 1990-ben megjelent Nagymenők című filmben nyújtott alakításáért még Oscar-díjat is nyert. Szerepelt még a Halálos fegyver-filmek több részében, illetve a Casinóban is, 1999-ben bejelentette visszavonulását, utána sokáig nem lehetett semmilyen alkotásban látni, 2006-ban Az ügynökség című filmben visszatért, de azóta csak nagyon ritkán vállal el szerepeket, legújabb filmje, a The Irishman 2019 őszén jelent meg.

Az egykori filmcsillag februárban ünnepelte 76. születésnapját, a róla készült friss fotókon szinte rá sem ismerni, annyira megváltozott, ráadásul bajuszt is növesztett, ami teljesen más karaktert ad az arcának. Manapság legkedveltebb hobbijának, a golfozásnak szenteli az életét.

Érdekesség, hogy a színészt számos filmjében barna szemekkel láthatták a nézők, ám a frissebb fotóin kék szemszínekkel látható. A sztárnak heterokrómiája van, az eredeti szemszíne pedig barna és kék is egyszerre, emiatt gyakran hord kontaktlencsét. Amikor aktívan filmezett, erre még gondosabban ügyelt, ugyanis nem szerette volna különleges szemszínével megzavarni a mozinézőket.

Felismernéd még Macaulay Culkint?

Macaulay Culkin alakította a Reszkessetek, betörők!-ben Kevint. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban az egykori gyereksztár.

Ezt is szeretjük