Ő volt Buzz a Reszkessetek, betörők!-ben - A 41 éves Devin Ratray mellett elmennél az utcán
Devin Ratray-t a Reszkessetek, betörők! című filmekben ismerhettük meg.

reszkessetek-betörők-devin-ratray-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Reszkessetek, betörők! című, 1990-es film a mai napig sokak kedvence. Nemcsak a történet, hanem a benne szereplő színészek is nagyon szerethetőek, nem is csoda, hogy nincs olyan év, hogy ne adnák le a mozi első két részét a kereskedelmi adókon. Ki ne emlékezne a filmekből Kevin bátyjára, Buzzra? Az őt alakító színész, Devin Ratray már 41 esztendős, de, amikor az első rész megjelent, csupán 13 éves volt.

Még most is színészkedik

Bár tény, hogy Devin Ratray-t a legtöbben a Reszkessetek, betörők! című filmekből ismerik, nem ez a két alkotás volt az egyetlen munkája. Gyerekszínészként feltűnt még az 1993-as Dennis, a komiszban is. A magyar nézők láthatták az Esküdt ellenségek című sorozatban, de kapott szerepet az Én és a hercegem vagy a Hasonmás című Bruce Willis-filmben. Legutóbbi munkája az HBO saját gyártású, Mozaik című sorozata volt, ő játszotta benne a főszerepet, de feltűnt a The Tick című szériában is, ezt nem mutatták be nálunk. A színészet mellett a zenélés is fontos szerepet tölt be az életében, a Little Bill and the Beckleys banda oszlopos tagja, gitározik és énekel is.

Devin Ratray régen és most.
Devin Ratray régen és most.

Az első film óta már 28 év telt el, azóta pedig nagyon megváltozott a színész, sokan talán már fel sem ismernék. Devin Ratray egyébként mindig jó szívvel emlékszik vissza a Reszkessetek, betörők!-re. Az ausztrál News-nak korábban elárulta, hogy még Michael Jackson is járt a forgatásokon, vele és Macaulay Culkinnal jött ki a legjobban, de a felnőtt emberek mellett nem érezte jól magát a pop királya. Azt a vicces sztorit is elmesélte, hogy, amikor Kevin megtalálja Buzz szekrényében a fotót, melyen a barátnője látható, a képen igazából nem is egy lány szerepelt, hanem egy fiú parókában és kisminkelve.

- Pontosan nem emlékszem, ki is szerepelt azon a fotón, de a rendező nem szerette volna, ha egy szegény lányt tettek volna ki annak, hogy rajta gúnyolódnak, és a film után rosszul érezte volna magát. A srác egyébként büszke volt magára, hogy ő szerepelhetett a képen - jegyezte meg.

Ezt is szeretjük