Sztártestek falatnyi bikiniben, retus nélkül!
Íme, 9 sztár + a rád váró döntés: vajon melyikük tenné jobban közülük, ha napozás helyett inkább magán tartaná a ruhát?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a nyár, izzad a fél világ, így aztán nem csoda, ha kedvelt hírességeink is igyekeznek megszabadulni ruháiktól, hogy valamiféle kánikulai öltözékben a hűs habok közé vessék magukat.

Heidi Klum egy divatfotózás kedvéért vetkőzött bikinire

Persze ilyenkor többnyire nincs a társaságukban semmiféle divatszakértő, aki néhány hasznos tanáccsal segítené őket eligazodni a fürdőruha-választék dzsungelében, így nem csoda, ha egy-egy furcsa darabot is sikerül beújítania az adott hírességnek.

Következő összeállításunkban kilenc sztár stranddivatjáról lebbentjük fel a fátylat – azt pedig mindenki eldöntheti, neki melyik ruci tuti, és melyik ciki.

Szerelmesek

Először két szerelmes sztár strandöltözetét vesszük górcső alá. Kate Hudson színésznő viharos kapcsolata idén tavasszal ért végérvényesen véget Owen Wilsonnal.

Bár az ex-kedves megpróbálta visszacsábítani a színésznőt, ő végül egy sportoló, nevezetesen Lance Armstrong hétszeres Tour de France-győztes kerékpáros mellett kötött ki, akivel azóta is együtt teker.

Az új kapcsolat bizonyára felvillanyozóan hatott a szőkeségre, piros bikinijében igazán szexisen festett a sugárzó napfényben.

A másik friss szerelmes, Jennifer Aniston szintén jól érzi magát a bőrében: úgy tűnik, végre megtalálta azt a pasit, akit Brad Pitt után hiába keresett.


Most azonban John Mayer zenész mellett végre újra boldognak érzi magát. Negyven évesen pedig elképesztően szexi, állítólag műtét nélkül.

Alakproblémások

Bizony, nemcsak tökéletes alakú szépségekből áll Hollywood, akadnak ott is túl sovány vagy éppen túl kövér hírességek. Előbbire már szinte klasszikus példának számít az ifjú brit színésznő, Keira Knightley, akit legutóbb a Vágy és vezeklés című drámában láthatott a hazai közönség, ám a nemzetközi piacon már nagy csinnadrattával bemutatták The Edge of Love című új moziját.


A dundi hölgy pedig nem más, mint Queen Latifah, akit egyesek túlsúlyosnak, mások leszbikusnak tartanak. Ennek ellenére a komika jól érzi magát a bőrében, és láthatólag magasról tesz a pletykás népekre. Neki a pancsolás sokkal fontosabb.

Mániások

Katherine Heigl egyértelműen a fürdőruhafüggők népes táborába tartozik – ő az, aki sosem bír ellenállni egy-egy tetszetősebb bikininek az üzlet kirakatában, hiába sorakozik már tíz hasonló a szekrényben. No, de mentségére legyen mondva, nemcsak gyűjteményét szaporítja ily módon, hanem valóban hordja is a megvásárolt darabokat, ezért aztán szinte minden nap másban sikerül lekapni a Grace klinika Izzie-jét az őt követő lesifotósnak.


Azt nem állítjuk, hogy minden vásárlással megütötte a főnyereményt, de ha neki tetszik, lelke rajta.

Modellek

Melegben bizony még a kifutó tündérei is izzadnak, ahogy azt a mellékelt képek mutatják – persze a közelükben lévő, és őket kitartóan bámuló pasitömeg talán még jobban átforrósodik, mint a dögös modelltestek.
A ’90-es évek két címlapsztárja, Heidi Klum és Helena Christensen szemmel láthatóan szuper formában vannak, még így negyven felé közeledve is, így nem csoda, ha felhívják magukra az erősebb nem figyelmét. Bár Heidi talán lemondhatna a kalapról.


A német származású Klum kisasszonynak van is miből karban tartania testét: 2008-ban a Forbes magazin becslése szerint 14 millió dollárra rúg a vagyona, és ezzel második helyen áll a legjobban kereső szupermodellek listáján. A saját bevallása szerint szex- és sajtfüggő 38 éves Christensen mostanában inkább fotózással foglalkozik, és egy rákellenes alapítványt igazgat.

Takargatók

Akár okkal, akár anélkül, nyáron is vannak, akik szégyellik megmutatni bájaikat. Itt van például Penelope Cruz, aki eddig nem igazán prűd oldaláról volt híres: karrierje kezdetétől vetkőzött, sztriptízelt, szexelt a kamerák és millió néző előtt, most bezzeg nem átallotta szexis testét egyrészes, sötét úszódresszbe bújtatni.


Ami Felicity Huffmant illeti, nála talán nem volt olyan nagy mellényúlás, hogy megereszkedett testéből csak keveset mutatott meg a nagyközönségnek, és inkább egy csinos szörfruciban indult a habokba.

Azt ugyanis sejtjük, többnyire a rafinált sminknek és trükkös ruháknak köszönheti bombanő-kinézetét a Született feleségek Lynette-je.

Ezt is szeretjük